Mana omīte dalās gudrībā: produkti, kuriem veikalā labāk iet garām, neskatoties uz atlaidēm

Pirms dodies uz pārtikas veikalu, labāk iepriekš noteikt stingru budžetu. Tas palīdzēs izvairīties no kārdinājuma iegādāties liekas preces, jo, redzot “atlaide–50%”, ir ļoti grūti pretoties pirkumam.

Rezultātā iepirkumu grozā bieži nonāk pilnīgi nevajadzīgi produkti, turklāt ne vienmēr labākās kvalitātes. Pie kases summa strauji pieaug, un nākas apmaksāt pusmetru garu čeku.

Tāpēc šodien parunāsim par to, kādus produktus ar cenu atlaidi nav vērts pirkt nekādos apstākļos.

Produkti ar atlaidi

Jogurti un biezpiena sieriņi

Jogurtu un biezpiena sieriņu plaukti bieži vien vilina, liekot vēlēties paņemt visu un daudz. Tomēr esi uzmanīga, pat ja šiem produktiem ir atlaide.

To sastāvā bieži vien ir ne pārāk labas piedevas. Jogurts un biezpiens būs vērtīgs tikai tad, ja tiem nebūs pievienots cukurs, bet veikalā tādus atrast ir visai sarežģīti.

Kausētais siers

Kausētais siers, īpaši sagriezts gabaliņos un fasēts, bieži vien tiek reklamēts kā dabīgā siera produkts. Tāpēc šķiet, ka droši var likt to iepirkumu grozā, it īpaši, ja ir atlaide.

Tomēr ir viens būtisks knifs – dabīgajam sieram tiek pievienots daudz taukvielu, sāls un pārtikas krāsvielas, kas padara šo produktu mazāk veselīgu.

Biezenīši bērniem

Par bērniem mēs rūpējamies vairāk nekā par sevi, un viņu uzturā ir svarīgi nodrošināt daudz augļu un dārzeņu. Diemžēl ziemā svaigi augļi ne vienmēr ir pieejami, tāpēc bieži dodamies uz veikalu pēc biezenīšiem, kas ir ērti iepakoti un bieži tiek piedāvāti ar atlaidi.

Tomēr šo biezenīšu sastāvā parasti ir āboli, kas pie mums nav deficīts. Tāpēc ir labāk pagatavot biezenīti mājās pašiem – tas būs gan lētāk, gan veselīgāk.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment