Mana senā paziņa pastāstīja man, kādēļ ir jāliek tējas maisiņš tualetes podā

Tējas maisiņš ir izrādījies noderīgs, lai notīrītu iestāvējušos netīrumus no santehnikas un pat tualetes pods viesnīcā ir spožs no rīta. Manu draudzeni iedvesmoja šis paņēmiens un es arī vairākas reizes esmu pamēģinājis to. Es jāsaka, ka tas patiešām darbojas.

LASI VĒL: Atklāj skaudras dzīves detaļas par bojā aizgājušo 20 gadīgo Maiklu no Blomes pagasta

Ķīniešu paņēmiens

Daži cilvēki labi zina, cik daudz izaicinājumu rada ciets ūdens. Dažādu piemaisījumu dēļ ūdensvada ūdens var atstāt kaļķa un rūsas nosēdumus tualetes podā. Tikt vaļā no tiem nav viegli, bet tējas maisiņš var būt efektīvs līdzeklis.

Svarīgi atzīmēt, ka tējas maisiņu var izmantot ne tikai jaunu, bet arī lietotu. Lai to izdarītu, vispirms jāpagatavo tēja, ko izdzer, un pēc tam var izmantot tējas maisiņu tualetes tīrīšanai. Uzliec vairākus mitrus tējas maisiņus uz tām vietām santehnikā, kur ir redzami kaļķa vai rūsas nosēdumi, un atstāj uz 20 minūtēm vai pat visu nakti.

Pēc tam tev tikai jānotīra tualetes pods ar tualetes birsti vai sūkli. Nevajag uztraukties par tējas traipiem, jo tējas maisiņi tos neatstāj.

Ja vēlies, lai tualetes pods ne tikai būtu tīrs, bet arī patīkami smaržotu, vari izmantot speciālos tējas maisiņus, kas piedos patīkamu puķu vai ogu aromātu. Šī ir vienkārša un efektīva mājas līdzekļa metode, kas ir ieteicama ķīniešu istabenēm un var palīdzēt tīrīt tualetes podu no kaļķa un rūsas nosēdumiem.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment