Mana sieva un meita katru dienu pieprasa šo kabaču recepti.

Kā var nemīlēt kabačus? Manā ģimenē kabači ir sezonā gandrīz katru dienu uz galda. Arī tagad sēžu un rakstu rakstu, un uz galda atdziest kārtējais ceptu kabaču kalns. Bet šodien mēs nerunājam par ceptiem, bet gan par jaunu, interesantu recepti, kas patika manai ģimenei. Vai vēlaties uzzināt, kā pagatavot gardus kabačus? Aicinu uz savu virtuvi, kur mēs tos kopā gatavosim.

SOLI PASOLI RECEPTE AR FOTO:

Kabaci pārgriezu uz pusēm (ja ir ļoti garas, tad trīs daļās), ar karoti izņemu mīkstumu. Kabaci sagriežu plānās strēmelītēs gareniski.

Es ķiploku nesasmalcinu, bet sasmalcinu ar nazi. Tā tas visas sulas un aromātus izdalīs eļļā, kurā turpināšu gatavot.

Smalki sagrieziet asos piparus.

Uzkarsēju pannu ar olīveļļu un pievienoju ķiplokus. Maisot apcep burtiski 1 minūti. Tas ir pietiekami, lai eļļa kļūtu aromātiska.

Izņemu ķiplokus no pannas un ielieku asos piparus.

Pannā nekavējoties pievieno cukuru un pēc tam kabaci.

Lasi vēl: Ikvienu sagaida bagātīga jāņogu raža. Es atklāju savu “noslēpumu”: kā pabarot krūmus jūnijā-jūlijā

Maisot cep 3 minūtes.

Kabačiem pievienoju sezama sēklas. Vāra maisot vēl apmēram minūti. Pievienojiet sojas mērci un vēlreiz samaisiet.

Pārklāju pannu ar vāku un izslēdzu plīti. Atstājiet kabačus ar vāku apmēram 10 minūtes.

Gatavo kabačus pasniedzu galdā pārkaisītu ar zaļumiem.

Lasi vēl: Kristāla zāle: kāda veida zāle tā ir un kāpēc tā būtu jāstāda ikvienam vasaras iedzīvotājam?

Labu apetīti. Šis ir garšīgs.

Leave a Comment