Pēc šī atklājuma, protams, kļuvu par olu eksperti. Tagad jebkuri salāti, pildītas olas, brokastis – tas viss ir kļuvis daudz vienkāršāk. Un cik jauki ir justies kā olu mizošanas meistaram.
Nu, vēl viens neliels bonuss: soda palīdz izvairīties no tā nepatīkamā “pelēkā pārklājuma” ap dzeltenumu, kas parādās, ja olas nedaudz pārvāra. Tādējādi ir kļuvis ne tikai vieglāk tīrīt, bet arī pašas olas izskatās skaistākas un apetītlīgākas. Un tas ir svarīgi, jo mēs ēdam arī ar acīm, vai ne?
Tātad, šeit ir vienkāršs, bet efektīvs padoms: vārot olas, pievienojiet ūdenim šķipsniņu cepamās sodas un aizmirstiet par mizošanas grūtībām. Es personīgi vairs nevāru olas bez cepamās sodas.
Lasi vēl:
Izmēģini un pārliecinies pats – tas kļūs par tavu noslēpumu virtuvē, tāpat kā mans!
Tevi noteikti interesēs
- “Tuvi draugi nav daudz…”: latviešu eksperte atklāj līdz šim nezināmas lietas par komponistu Raimondu Pauluby Laura Andersone
- Lielākie meli, kuriem arī latviešu sievietes tic pēc 60 gadu vecumaby Sandra Vīgante
- “Es 80 gados sapratu, kāpēc ir vērts dzīvot”: mūžsenas gudrības no 80+ vecumaby Rinalds Bergmanis