Pēc šī atklājuma, protams, kļuvu par olu eksperti. Tagad jebkuri salāti, pildītas olas, brokastis – tas viss ir kļuvis daudz vienkāršāk. Un cik jauki ir justies kā olu mizošanas meistaram.
Nu, vēl viens neliels bonuss: soda palīdz izvairīties no tā nepatīkamā “pelēkā pārklājuma” ap dzeltenumu, kas parādās, ja olas nedaudz pārvāra. Tādējādi ir kļuvis ne tikai vieglāk tīrīt, bet arī pašas olas izskatās skaistākas un apetītlīgākas. Un tas ir svarīgi, jo mēs ēdam arī ar acīm, vai ne?
Tātad, šeit ir vienkāršs, bet efektīvs padoms: vārot olas, pievienojiet ūdenim šķipsniņu cepamās sodas un aizmirstiet par mizošanas grūtībām. Es personīgi vairs nevāru olas bez cepamās sodas.
Lasi vēl:
Izmēģini un pārliecinies pats – tas kļūs par tavu noslēpumu virtuvē, tāpat kā mans!
Tevi noteikti interesēs
- Dzīve beidzot var sākt uzlaboties trim zīmēm pēc 2025. gada 2. novembra
- “Kas mums ir bagātība, tas jums ir nabadzība”: amerikāņa iespaidi par Latvijas ciemu
- Latviete Paula ticēja, ka ir atradusi savu īsto mīlestību Indijā, tomēr aizbraucot pie viņa un pametot dzimteni sākās pārbaudījumi
- Dabas zīmju vērotājs Vilis Bukšs nosaucis dienu, kad Latvijā būs -10 grādi un pirmais noturīgais sniegs
- Kāds nobraukums automašīnai tiek uzskatīts par robežu: skaidroju “50% principu
- Basketbolista Kristapa Porziņģa bijusī draudzene Laura Vizla atklāj, vai viņai ir jaunas attiecības (+ VIDEO)







