Mana vecvecmāmiņa mācīja mazgāt grīdu tā, lai nauda nāktu un slimības iet prom. Gan grīda izcili tīra, gan labklājība mājā

Mājas uzkopšana ir ne tikai veselības garantija. Kad māja ir tīra un lietas atrodas savās vietās, tad mājā valda harmonija un labklājība.

Ja jums ir grūtības ar naudu, tad, pirmkārt, jāsakārto jucekli jūsu mājā. Un, ja gribat labsajūtu un labklājību, tad mazgājiet grīdu ar sāli un labām domām. Izrādās, grīdas mazgāšana ar sāli labvēlīgi ietekmē veselību un atstāj to tīru uz ilgu laiku.

Grīdu mazgāšana ar sāli

Ir cilvēki, kuri paši īpaši neuzrauga tīrību. Viņiem var būt nemazgāti trauki, kas dienām ilgi guļ izlietnē. Drēbes ir izmētātas un guļ pa visu istabu. Un pats galvenais, šādi cilvēki vienmēr atrod attaisnojumus savai uzvedībai. Vai nu nav laika, vai bērni mazi, vai vēl kādas problēmas.

Nekārtība mājā atspoguļo cilvēka iekšējo stāvoklī. Tas nozīmē, ka cilvēka dvēselē ir haoss un apjukums. Un tas ietekmē cilvēka finansiālās lietas. Kad jūtat, ka lietas stāv uz vietas, ka rutīna ievelk jūs purvā, ir pienācis laiks rīkoties. Lai saprastu sevi, sāciet ar savas telpas attīrīšanu.’

Tomēr tas vēl ne tuvu nav viss.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment