Mana vecvecmāmiņa mācīja mazgāt grīdu tā, lai nauda nāktu un slimības iet prom. Gan grīda izcili tīra, gan labklājība mājā

Mājas uzkopšanai nav nepieciešams izmantot dažādas ķimikālijas. Pietiek, mazgājot grīdas, pievienot parasto galda sāli. Un māja būs tīra un parādīsies labsajūta.

Sāls ir arī lielisks līdzeklis cīņā ar putekļu ērcītēm un dažādām baktērijām. Neatstāj svītras un traipus uz jebkādām virsmām. Sāls ir lielisks tīrīšanas līdzeklis dažādiem traipiem un netīrumiem. Un arī sāls enerģētiski attīra telpu un ļauj jaunām idejām ienākt jūsu mājās. Sāls arī palielina telpas mitrumu, kas arī labvēlīgi ietekmē veselību.

Kā veikt rituālu ar sāli

Grīdas mazgāšana ar sāli palīdz attīrīties no sliktām domām un bailēm no neveiksmes. Tikt galā ar negatīvām emocijām un sliktu garastāvokli. Katru reizi, kad sākat tīrīt savu māju, iedomājieties, kā jūs savā dvēselē sakārtojat lietas.

Lasi vēl: Neparasts veids, kā uzbeku pārdevēji viegli iztur spēcīgāko karstumu un mierīgi strādā saulē. Šo triku tagad izmantoju arī es

Saliekot lietas, padomājiet par to, kā sakārtojat savas domas. Noslaukot putekļus, padomājiet par to, kā jūs attīrāt negatīvismu savā dvēselē. Kad mazgājat grīdu, iedomājieties, kā jūs atbrīvojat savu dzīvi no dusmām un negatīvisma.

Un, kad esat pabeidzis sakārtot lietas sev apkārt un iekšienē, sakiet šos vārdus: “Labklājība tīrā mājā, veselība tīrā miesā.” Pēc šo vārdu izrunāšanas nomazgājiet seju ar tīru tekošu ūdeni. Un atkārtojiet tos pašus vārdus vēlreiz.

Ja jūs to darāt pastāvīgi, tad pēc kāda laika pamanīsiet, kā ir mainījusies atmosfēra mājā. Un rezultātā mainīsies jūsu pašsajūta un iekšējais stāvoklis. Jūsu enerģija noskaņosies uz pozitīvām domām, un tas ietekmēs biznesa un personīgo sfēru. Tikai 2 ēdamkarotes rupjā sāls uz 10 litriem ūdens var mainīt jūsu dzīvi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment