“Mana vīra datorā bija citas sievietes nepiedienīgas pašbildes” – Annas un viņas krāpjošā vīra stāsts

Krāpšana ir populāra tēma, par kuru, šķiet, ka visiem ir viedoklis. Nav svarīgi, vai Tu esi krāpts, vai Tu esi bijis tas sānsoļa spērējs, jo Tev tik un tā ar to būs jāsadzīvo. Kā Tu tiec galā ar šāda veida situācijām?

Anna bija viena no tām sievietēm, kura vienmēr bija apgalvojusi, ka viņa “vienā acu mirklī” pamestu savu vīru, ja uzzinātu par viņa sānsoli. Vienā vakarā viņa ielūkojās sava vīra datorā un atrada tur 8 foto attēlus, kuros bija attēlota cita sieviete. Šī sieviete bija sūtījusi viņas vīram savus ne ļoti piedienīgos “pašiņus”. Viņai nešķita, ka viss ir tikai melns vai balts, bet viņa bija pārskaitusies par šo romānu. Anna bija tik pārskaitusies, ka paņēma ierāmēto kāzu foto un pārlidināja to pāri visai virtuvei. Stikli pašķīda uz visām pusēm, bet Anna izvēlējās palikt pie sava vīra.

Kāpēc tā?

Pat pēc monogāmijas zušanas attiecībās, liela daļa pāru nolemj palikt kopā. Pētījumi liecina, ka 1 no 5 sievietēm un 1 no 4 vīriešiem ir krāpuši savu partneri. Tas norāda uz to, ka daudzi cilvēki ir piedzīvojuši sānsoļus un turpina attiecības, jo, kad reiz tāds incidents ir noticis, tad izrādās, ka neuzticību ir vieglāk pārdzīvot nekā tiek reklamēts.

Mūsdienās daudz vieglāk ir atklāt, ja partneris ir krāpis. Tas ir pateicoties sociālajiem tīkliem un modernajām tehnoloģijām. Tomēr, kas notiek, kad pēc tavas krāpšanas, tavs partneris izlemj palikt kopā ar tevi? Jūs abi piedzīvojat pēc-traumatiskus stresa traucējumus. Piekrāptais cilvēks izjūt jūtu trulumu, vispārēju nejūtību un ainu uzplūdus, kurās ir redzams savs partneris ar mīļāko. Sānsoļa veicējs, savukārt, izjūt nedrošības sajūtu, jo ir zaudējis pārliecību par to, ka var “sev uzticēties”.

Cik grūti ir pieņemt partnera krāpšanu, ir atkarīgs no tā, cik daudz un ko tu sagaidi no sava partnera. Ja tavas gaidas nav pārspīlētas, tad ļoti iespējams, ka tu vari pārdzīvot krāpšanu daudz vieglāk, saprotot, ka visi ir cilvēki. Tomēr, ļoti būtiski, ir izrunāties par šo situāciju, lai saprastu tās iemeslus un tālāko kopdzīves plānu. Galvenais ir partnerim piedot, bet ne obligāti aizmirst. Nav iespējams, ka tu kādā dienā atcerēsies par afēru un jutīsies laimīgs par to, tāpēc svarīgi ir piedot, pārvietot šīs sajūtas kaut kur tālu smadzenēs un nekad savam partnerim par to nepārmest un neatgādināt to.

Daudzi pāri apgalvo, ka pēc krāpšanas notikšanas un izrunāšanas, viņu attiecības ir kļuvušas vēl stiprākas, atklātākas un partneri ir kļuvuši daudz rūpīgāki viens pret otru.

Lasi vēl: Meita tēvu krāpjošajai mātei pēc 10 gadiem uzraksta sirdi plosošu vēstuli

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment