Arī olas sagriežam nelielos kubiņos, ieberam bļodā, pievienojam kukurūzu.
Ņemam pusi diļļu pušķīša un sasmalcinām.
Mērcei sajaucam krējumu vai majonēzi, pievienojam caur spiedi izlaistu ķiploku.
Uzmanīgi samaisām visas sastāvdaļas, pievienojam sagatavoto mērci un pagaršojam. Ja nepieciešams, varam pievienot nedaudz sāls vai piparus.
Šie salāti ir ideāli piemēroti tūlītējai pasniegšanai, īpaši, ja visas izmantotās sastāvdaļas iepriekš atdzesētas. Pretējā gadījumā salātus ieteicams atdzesēt ledusskapī 30-40 minūtes.
Šie sātīgie salātiņi iepriecinās tevi ar savu lielisko garšu un būs lielisks papildinājums jebkurai uzkodai un piedevām, pateicoties kukurūzas pievienošanai. Ja neesi kukurūzas cienītājs, aizstāj to ar zaļajiem zirnīšiem – rezultāts neapšaubāmi arī būs unikāls un pievilcīgs.
Sastāvdaļas:
4 vārītas olas;
2 svaigi gurķi;
150 grami siera;
100 grami konservētas kukurūzas;
2 daiviņas ķiploku;
Dilles, sāls, malti melnie pipari;
Krējums vai majonēze.
Mīļais lasītāj, izmēģini arī tu šo vienkāršo un vienlaikus ģeniālo recepti. Ja tev garšos, padalies tajā ar draugiem sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- “Vajadzēja četras dienas, lai no tā visa atietu”: dziedātājs Lauris Reiniks pastāsta par jaunumiem, kam “izgājis cauri”by Laura Blūma
- Dēls lūdz pārskaitīt viņam vismaz 1000 eiro, bet es atsakosby Rinalds Bergmanis
- 4 pārbaudīti “tautas līdzekļi”, kas patīk jasmīniem – tie ziedēs kā balts mākonis: iesaka pieredzējuši dārzniekiby Laura Blūma