Arī olas sagriežam nelielos kubiņos, ieberam bļodā, pievienojam kukurūzu.
Ņemam pusi diļļu pušķīša un sasmalcinām.
Mērcei sajaucam krējumu vai majonēzi, pievienojam caur spiedi izlaistu ķiploku.
Uzmanīgi samaisām visas sastāvdaļas, pievienojam sagatavoto mērci un pagaršojam. Ja nepieciešams, varam pievienot nedaudz sāls vai piparus.
Šie salāti ir ideāli piemēroti tūlītējai pasniegšanai, īpaši, ja visas izmantotās sastāvdaļas iepriekš atdzesētas. Pretējā gadījumā salātus ieteicams atdzesēt ledusskapī 30-40 minūtes.
Šie sātīgie salātiņi iepriecinās tevi ar savu lielisko garšu un būs lielisks papildinājums jebkurai uzkodai un piedevām, pateicoties kukurūzas pievienošanai. Ja neesi kukurūzas cienītājs, aizstāj to ar zaļajiem zirnīšiem – rezultāts neapšaubāmi arī būs unikāls un pievilcīgs.
Sastāvdaļas:
4 vārītas olas;
2 svaigi gurķi;
150 grami siera;
100 grami konservētas kukurūzas;
2 daiviņas ķiploku;
Dilles, sāls, malti melnie pipari;
Krējums vai majonēze.
Mīļais lasītāj, izmēģini arī tu šo vienkāršo un vienlaikus ģeniālo recepti. Ja tev garšos, padalies tajā ar draugiem sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- Kad vīrs teica, ka grib aiziet, es viņam uzdevu tikai vienu jautājumu
- Kāpēc mīloši vecāki jūtas vientuļi vecumdienās
- Ziema sāksies pēc mēneša: 24.novembris paliks visiem atmiņā ar nepatīkamiem laikapstākļiem
- Es vienmēr atstāju sērkociņu pastkastītē: labs veids, kā pasargāt sevi no nevajadzīgām problēmām
- Latviešu dziedniece aicina sekot 12 ticējumiem sēru laikā, kad viņsaulē aizgājis jums tuvs cilvēks
- Kā pasargāt galvu no aukstuma un izskatīties skaisti: galvassegas izvēle sievietēm 50+