Mani pierunāja uztaisīt abortu nedzimušajiem dvīņiem, bet dažas stundas vēlāk pameta

1

Šis ir traģisks un skumjš stāsts par kādu viegli manipulējamu sievieti, kuras vājā daba radījusi viņai neizmērojamas sirdssāpes…

Kas šo stāstu padara īpaši šokējošu, ir fakts, ka manipulētājs/vīrietis ir policists.

Lai uzzinātu vairāk, šķir otru lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Marta</cite>

    Bet vai pašai galvas nemaz nav?Kā var klausīt kādu nonāvēt savus bērnus?Pašcieņas nekādas,tāpēc ari tāda attieksme ! Kas tā par sievieti,mammu kura vīrieti vērtē augstāk par bērnu???Pretīgi !

  • <cite class="fn">Agy</cite>

    Es pati biju situācijā kad man vīrietis katru dienu prasīja kad iešu uz abortu, ka nav gatavs bērnam.Tajā brīdī kad saproti, ka būsi tik un tā vientuļā māte bez jebkāda atbalsta un bērns bez tēva var apjukt un kļūdas izdarīt. Es biju stiprāka un izvēlējos bērniņu. Nekad to nenožēloju. Bet varu tik iedomāties kā jutās tā sieviete saprotot, ka jātiek būs galā ar 2 bērniņiem. Tas nav attaisnojums.Bet var tajā brīdī ik viens kļūdīties.Ar to viņai būs jādzīvo visu mūžu.

  • <cite class="fn">kristine</cite>

    nekad nevar vertet virieti augstak par berniem ,grib pakarties ,lai karas ..vai vnk iet uz policiju un teikt kas un ka .. bezsmadzenains radijums ta vecene

  • <cite class="fn">kristine</cite>

    govs!

  • <cite class="fn">kristine</cite>

    AGY tavs atbalsts jau ir tavs berns ,mulkibas nevajag runat ,vientula mate ,bez atbalsta ,.bla bla .un berns bez teva kadas kludas var izdarit ? ko tur fantazee .tatad sanak ta pec tava teiktaa ,ja jadomaa ka berns var kadas kludas izdarit ,tad labak vinam nelaut piedzimt ja ? tu dzirdi pati ko runaa?

  • <cite class="fn">Bullis</cite>

    Kārtējā reize, kad sieviete nedabūja konču un tagad publiski žēlojas.
    Ja sistēma būtu radīta par bērniem, tad nemaz nebūtu jātaisa aborti, bet tākā sistēma darbojās pret vīriešiem un piesien dalīties savos ienākumos uz visu mūžu, tad protams, ka vīriešiem nav vēlmes, jo viņiem nav tādu mātišķo instinktu. Vienīgais, kas ir tieksme uz sexu. Par gaumi gan nestrīdas, bet šī mātīte izskatās visai atbaidoši.

  • <cite class="fn">http://lotoguru.eu</cite>

    Skaisti, šorīt, vai ne? Ziemas riepas jau uzliki? Siltie zābaki ar neslīdošu zoli? Brokastis paēdi? Un kā ar rīta kafiju darbā? Ir? Tev viss lieliski! Vai tomēr kaut kas tā kā trūkst? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Brīdī, kad sērfo uz veiksmes viļņa, neatslābsti, turpini kustēties – reģistrējies, paņem savu Džekpotu un piepildi savas dziļākās vēlmes. Detaļas – manā mājaslapā.

  • <cite class="fn">Ienāc un paņem savu Džekpotu: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Iesaku neiet uz visādām apšaubāmām spēļu zālēm, kur ne tikai ir ieprogrammēts, ka automāts vienmēr izdos vairāk kā tajā tiks iemests, bet arī kriminogēni bīstama vieta, kur nereti mēdz pulcēties alkoholiķi un narkomāni.
    Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes, neizejot no savas siltās un drošās mājas. Nāc caur šo saiti un saņem vienu biļeti bez maksas.

Leave a Comment