Kamēr paprika cepas , smalki sagriežu pētersīļu lapas.
Paprika ir mīksta. Es to ieliku katlā, kopā ar eļļu, kurā tā tiks gatavota.
Es pievienoju medu.
Lasi vēl: Sagatavojieties laikapstākļiem: magnētisko vētru kalendārs 2024. gada septembrim ir zināms – atelpas nebūs, žēlastību negaidiet
Izspiežu ķiplokus.
Es pievienoju ābolu sidra etiķi. Sāls.
Sāls daudzums pēc jūsu ieskatiem. Šādam paprikas daudzumam pietiek ar pusi tējkarotes. Pievienoju sinepes ar graudiņiem.
Pēdējā sastāvdaļa, ko pievienoju, ir sasmalcināti pētersīļi. Es samaisu.
Pārklājiet katlu ar vāku un atstājiet marinēties vairākas stundas.
Tiklīdz paprika ir atdzisusi, vēlreiz samaisiet un pasniedziet. Garda, koša paprikas uzkoda gatava.
Lasi vēl: Mēs gatavojam krizantēmas ziemai šādi: pareiza laistīšana un veiksmīga mēslošana pasargās tās no sala
SASTĀVDAĻAS:
• Paprika – 1 kg
• Ābolu sidra etiķis – 1 ēd.k. l.
• Ķiploki – 3 zobi.
• Sinepes ar graudiņiem – 1 ēd.k. l.
• Medus – 1 ēd.k. l.
• Pētersīļi – 5-7 zariņi
• Saulespuķu eļļa
• Sāls – 0,5 tējk.
Noteikti izmēģiniet to.