Brīvdienām pagatavoju pilnīgi jaunu uzkodu. Mani viesi nekad agrāk nebija ēduši tādu “siļķi kažokā”.
Ak, un siļķe izrādījās lieliska uzkoda. Tas aizlidoja vienā acu mirklī kā blīkšķis! Tagad es atkal gatavoju, šoreiz pēc pasūtījuma. Visiem ļoti patika. Tāpēc šodien ir īstais laiks to jums parādīt. Viesi nāks tik un tā, vai tie ir draugi vai radi. Un tu jau esi gatavs, tevi sagaida ar tādu šarmu un sviedru baltumu.
Ko un kā mēs darām
Siļķi ņemu jau nomizotu filejas formā. Dažreiz sveramo, dažreiz iepakojumā. To sagriežam.
Tālāk, protams, bietes. Gatavojiet kā parasti, atdzesējiet, nomizojiet, sagrieziet. Nevis uz rīves, bet griež ar nazi. Mums vajag apmēram tādas pašas plānas plāksnes kā siļķei.
Mūsu uzkodai labāk izvēlēties maza izmēra bieti. Tas būs ērtāk šādā veidā.
Tagad vārītas olas. Mēs tos sasmalcinām smalki.
Ņemsim sieru. Nu kā? Vai negaidīji?
Lasi vēl: Ko darīt, lai makšķerēšanas laikā nesalst rokas? Trīs vienkārši, bet ļoti efektīvi risinājumi
Mans siers ir visizplatītākais bulgāru siers. Tā vietā varat izmantot fetu vai kaut ko mīkstu.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…..
Tevi noteikti interesēs
- Plīsušas zoles remonts ar sāli: apavu meistara pārbaudītā metode
- Trīskrāsu jeb kaķi “bruņurupuči” slēpj trīs galvenos noslēpumus: ko pat saimnieki nezina
- Labākais Žuljēns ar sieru, ko man gatavoja mans draugs no Francijas: ļoti garšīgs un sātīgs ēdiens
- Uz svētku galda ir tik daudz ēdienu, bet Jaungada salātu “Svaigums” viesi vienmēr apēd vispirms — tik vienkārši un garšīgi
- Ģimenes pienākumi: vīrs man paziņojuma, ka atvaļinājums beidzies un nosūtīja strādāt pie vīramātes – kas patiesībā notika šajā darbā
- Atnācu no ”Maximas” mājās un vīrs ļoti neapmierināts, kur es tik daudz pārtikā esmu atkal iztērējusi – tad es nolēmu rīkoties











