Svaigo gurķi nomazgā un sagriež plānās strēmelītēs, tas salātiem piešķirs svaigumu un sulīgumu.
No puses no sagatavotajiem gurķiem veidojam otro salātu kārtu. Un uzklājiet majonēzes sietu.
Olas cieti novāra, nomizo un sarīvē uz rupjās rīves.
Un uzliek nākamo kārtu uz gurķiem.
Lasi vēl: 2024. gada vasara trīs zodiaka zīmēm nesīs veiksmi un laimi: astrologi nosauca laimīgos
Un uzklājiet plānu majonēzes sietu.
Atkal izveido gurķu kārtu. Un uzklājiet majonēzes sietu.
Uz gurķiem liek atlikušo sieru.
Lasi sagriežam mazos gabaliņos, bet var ņemt arī citas sarkanās zivis – foreli, lasi.
Neticami kraukšķīgi un garšīgi marinēti gurķi, kas gatavoti plastmasas pudelē
Uz virskārtas vienmēr liekam sarkanas zivis, tas padara salātus košus un izsmalcinātus.
Izgatavojam plānu majonēzes sietu, un to var pasniegt uzreiz.
Sastāvdaļas:
Lasis – 200 gr.
Olas – 3 gab.
Kausēts siers – 3 gab.
Gurķi – 1 gab.
Majonēze – pēc garšas
Pēc olu vārīšanas es neizleju ūdeni. Es to izmantoju istabas augu mēslošanai.
Lasi vēl: Draugi teica, ka būs neēdams, bet pamēģināja: tagad svētkos taisīs tāpat (uzkoda ar krabju nūjiņām)
Ja vēlaties ēst vieglāk un veselīgāk, salāti var kalpot kā pamatēdiens. Pievienojot tiem olbaltumvielas, piemēram, vistas gaļu, zivis, pākšaugus vai riekstus, var iegūt pilnvērtīgu un sātīgu maltīti. Šajā gadījumā recepte ir ar lasi, un manuprāt tā ir visveiksmīgākā!
Labu apetīti!