Marija Naumova publicē svarīgu ziņu par Eirovīziju Donam

Marija Naumova, kas ieguvusi plašu popularitāti kā mūziķe, ir Latvijas dzimusi dziedātāja, dzimusi 1973. gadā. Viņa ir ieguvusi starptautisku atpazīstamību, uzvarot 2002. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā ar dziesmu “I Wanna”.

Šī uzvara padarīja viņu par pirmais latvieti, kas uzvarējis šajā prestižajā mūzikas sacensībā. Marijas mūzikas stils aptver plašu spektru, no popmūzikas līdz džeza un klasiskajai mūzikai.

Pirms savas Eirovīzijas uzvaras Marija Naumova bija zināma Latvijas mūzikas industrijā, piedaloties dažādos festivālos un koncertos. Pēc uzvaras viņa kļuva par Latvijas mūzikas ikonu un tālāk turpināja veiksmīgu karjeru, izdodot vairākus albumus un sniedzot koncertus gan Latvijā, gan arī ārzemēs.

Kopš savas uzvaras Eirovīzijā Marija Naumova ir bijusi aktīva arī labdarības pasākumos un kultūras projektos, tādējādi iegūstot vēl lielāku atpazīstamību un cienīgu vietu Latvijas mūzikas vēsturē. Viņas bagātīgais balsis un mūzikas talants ir padarījis viņu par vienu no vadošajām personībām Latvijas mūzikas ainā.

 

Dziedātāja un Eirovīzijas dziesmu konkursa iepriekšējā uzvarētāja Marija Naumova savā Instagram profilā publicējusi ierakstu, kas veltīts šī gada Latvijas pārstāvim Eirovīzijā – mūziķim Donam.

Marija Naumova raksta, ka Eirovīzija ir kā loterija un uzsvēra, ka galvenais ir izbaudīt notiekošo.

 

“No sirds novēlu Donam panākumus Eirovīzijā! Protams, šī ir viena liela loterija, bet cerēsim, ka veiksme būs viņa pusē! Galvenais izbaudīt šo īpašo mirkli un pieredzi! Lai ir sajūta, ka viss izdevies tā, kā gribējās un pat vēl labāk!” raksta Marija.

 

 

Dons uz šo ierakstu reaģējis, izsakot lielu pateicību.

 

Ziņots, ka Eirovīzijas starptautiskajā dziesmu konkursā, kas notiks Malmē, Zviedrijā, Latviju pārstāvēs Dons, kurš uzvarēja Latvijas Televīzijas rīkotajā konkursā “Supernova 2024”.

 

Dons izpildīja dziesmu “Hollow” un ieguva uzvaru, pārspējot pārējos pretendentus gan skatītāju balsojumā, gan žūrijas vērtējumā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment