Jebkurš otrais ēdiens būs labāks tikai tad, ja tas būs aromatizēts ar mērci. Lielveikalos ir milzīgs šādu mērču klāsts, bet kāpēc tās pirkt, ja var pagatavot dabīgu mērci mājās.
Marinara jeb tomātu mērce makaroniem ir klasiska mērce, ko bieži pasniedz restorānos. Jūs varat to pagatavot mājās.
Sastāvdaļas
750 g tomāti
Tevi arī varētu interesēt
1 sīpols
4 ķiploka daiviņas
0,5 glāze baziliks
0,5 glāze sarkanais sausvīns (vai granātābolu sula)
1 ēdamkarote olīveļļa
1-2 tējkarotes balzamiko etiķis
0,5 tējkarote sāls
0,5 tējkarote malti melnie pipari
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Spānijas gliemeži lēnām “apēd” mūsu dārzus: eksperti apkopojuši 8 visefektīvākos veidus, kā ar tiem tikt galāby Laura Andersone
- Vai nākošnedēļ stiprais lietus mitēsies vai tomēr turpināsies: ar pirmajām laika ziņu prognozēm klajā nākuši Latvijas meteorologiby Laura Andersone
- Bieži dzirdu: atrodi kādu četrdesmitgadīgu un dzīvo mierīgi. Pamēģināju… paldies, pietiksby Rinalds Bergmanis