Pagatavošana
Vispirms katliņā ielej olīveļļu un uzkarsē uz vidējas uguns.
Tad – sasmalcina sīpolu un ķiploku, ievieto eļļā un, maisot, apcep 3-5 minūtes.
Tomātus sagriež kubiņos, pievieno katlam, pārlej ar vīnu (vai sulu), pievieno arī balzamiko etiķi, sāli un piparus. Mērci uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai, samazina karstumu, sautē bez vāka 20-25 minūtes, līdz tā sabiezē.
Lasi vēl: Pati garšīgākā ķirbju zupa ar konservētiem tomātiem
Nobeigumā pievieno sasmalcinātas bazilika lapas.
Tevi noteikti interesēs
- VID vadītāja skaidro, kad un kāpēc tiek pievērsta uzmanība šiem cilvēkiem, kas iemaksā skaidru naudu bankomātosby Sandra Vīgante
- Šis produkts, kas atrodas jebkurā virtuvē, ir brīnišķīgs tomātu kopšanā: iesaka agronomi un pieredzējuši dārzniekiby Laura Andersone
- Drīzumā iespējams par iebraukšanu Rīgā iedzīvotājiem nāksies maksāt – izskan arī summaby Sandra Vīgante