Marinējiet sīpolus bez etiķa un citrona. Ideāla uzkoda gaļai vai vienkārši salātiem

 

Dziļā bļodā ielejiet augu eļļu un pievienojiet tai sāli. Labi samaisiet, līdz sāls izšķīst.

Var izmantot parasto akmeņsāli, bet man patīk šo sīpolu gatavot ar Svanetijas sāli.

Lasi vēl: “Viņi saskarsies ar pozitīvo”: 2024. gada aprīļa otrajā pusē 4 zvaigžņu zīmes piedzīvos unikālas pārmaiņas

Tagad pievienojiet sīpolu gredzenus eļļai bļodā. Un maigi samaisa, lai visi sīpoli ir pārklāti ar eļļu un sāli.

Zinātnieki ir atspēkojuši ideju par katra cilvēka “dvēseles radinieka” esamību: pētījuma rezultāti

Liek ledusskapī uz 5-6 stundām, sīpolu šajā laikā vēlams vairākas reizes apmaisīt, lai tas noklātos ar eļļu.

Traukus ar sīpoliem var pārklāt ar pārtikas plēvi, lai ledusskapī nebūtu sīpolu smakas.

Veselīgs un garšīgi.

 

Sastāvdaļas:

1. Sīpoli – 1 gab. (parastais sīpols, balts)

2. Saulespuķu eļļa (vēlams nerafinēta, tā saglabā vislabvēlīgākās īpašības) – 100 ml

Lasi vēl: Eņģeļi mūsu vidū: eksperti nosauca 4 gādīgākās zvaigžņu zīmes

3. Sāls – 1/2 tējkarotes (varat izmantot parasto akmens sāli vai Svan, Adyghe u.c.)

Leave a Comment