Dziļā bļodā ielejiet augu eļļu un pievienojiet tai sāli. Labi samaisiet, līdz sāls izšķīst.
Var izmantot parasto akmeņsāli, bet man patīk šo sīpolu gatavot ar Svanetijas sāli.
Lasi vēl: “Viņi saskarsies ar pozitīvo”: 2024. gada aprīļa otrajā pusē 4 zvaigžņu zīmes piedzīvos unikālas pārmaiņas
Tagad pievienojiet sīpolu gredzenus eļļai bļodā. Un maigi samaisa, lai visi sīpoli ir pārklāti ar eļļu un sāli.
Zinātnieki ir atspēkojuši ideju par katra cilvēka “dvēseles radinieka” esamību: pētījuma rezultāti
Liek ledusskapī uz 5-6 stundām, sīpolu šajā laikā vēlams vairākas reizes apmaisīt, lai tas noklātos ar eļļu.
Traukus ar sīpoliem var pārklāt ar pārtikas plēvi, lai ledusskapī nebūtu sīpolu smakas.
Veselīgs un garšīgi.
Sastāvdaļas:
1. Sīpoli – 1 gab. (parastais sīpols, balts)
2. Saulespuķu eļļa (vēlams nerafinēta, tā saglabā vislabvēlīgākās īpašības) – 100 ml
Lasi vēl: Eņģeļi mūsu vidū: eksperti nosauca 4 gādīgākās zvaigžņu zīmes
3. Sāls – 1/2 tējkarotes (varat izmantot parasto akmens sāli vai Svan, Adyghe u.c.)
Tevi noteikti interesēs
- Izbijis dārzkopis nosauca 7 iemeslus, kāpēc ļaudīm pēc 60 dārzeņu audzēšanu labāk “mest pie malas”by Sandra Vīgante
- +30 grādi, liels mitrums, spiedīgs un sutīgs: meteorologs Toms Bricis komentē, cik ilgi Latvijā turēsies šādi laika apstākļiby Laura Andersone
- 13 iemesli, kāpēc jūs pat braucot var apturēt likumsargi – kā izvairīties no problēmām uz ceļaby Sandra Vīgante