Marinēta siļķe tomātu mērcē ar sīpoliem. Garda mājās gatavota maltīte

Ja tev patīk vienkāršas, bet garšīgas uzkodas, tad šī marinētu siļķu recepte tomātu mērcē ar sīpoliem kļūs par tavu iecienītāko maltīti.

Gatavosim zivis mājās, lai kontrolētu garšu, sāls līmeni un tekstūru. Šī recepte ir lielisks piemērs tam, kā sasniegt perfektus rezultātus. Maiga siļķe, aromātiska mērce un pikanti sīpoli rada harmonisku kombināciju, no kuras vienkārši nav iespējams atteikties. Izmēģini un šī recepte kļūs par tavas ēdienkartes neatņemamu sastāvdaļu!

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

 

Pagatavošana soli pa solim:

Siļķes filejai noņemam ādu un sagriežam sloksnēs vai kubiņos. Ja izmantojam mazsālītu zivs liemeni, izņemam iekšas un asakas, pēc tam sagriežam to mazos gabaliņos.

Sīpolus nomizojam un sagriežam gredzenos vai pusgredzenos. Sīpoli piešķir uzkodai bagātīgu garšu un patīkamu tekstūru.

Makolija Kalkina brālis izklāsta iemeslus, kāpēc viņa bērniem nav ļauts skatīties filmu “Viens pats mājās”

Lielā katlā sajaucam kečupu, ūdeni, ābolu sidra etiķi, Dižonas sinepes, saulespuķu eļļu, sāli, cukuru, smaržīgos piparus, melnos piparus un lauru lapas.

Liekam katlu uz vidējas uguns un uzkarsējam maisījumu līdz vārīšanās temperatūrai. Pēc tam samazinām liesmu un ļaujam marinādei ievilkties vēl 2 minūtes, lai garšvielas pilnībā atklātu savu aromātu.

Kā padomju laika rotaslietas var ietekmēt sievieti

Noņemam katlu no uguns un ļaujam marinādei pilnībā atdzist līdz istabas temperatūrai. Atdzisusi marināde ļaus saglabāt siļķes maigo tekstūru.

Tālāk seko svarīgs solis!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment