Marinēta siļķe tomātu mērcē ar sīpoliem. Garda mājās gatavota maltīte

Stikla traukā liekam sasmalcinātu siļķi un sīpolus. Aplejam zivis ar atdzesētu marinādi, lai visi gabaliņi būtu vienmērīgi pārklāti. Uzliekam traukam vāku vai pārklājam to ar pārtikas plēvi.

Liekam ledusskapī vismaz uz 24 stundām, lai siļķe labi iemarinētos un sasūktos ar visām garšām.

Marinētas siļķes tomātu mērcē ar sīpoliem ir ideāla aukstā uzkoda, kas lieliski sader ar rupjmaizi. To var izmantot arī sviestmaizēm, salātiem vai pasniegt kā atsevišķu ēdienu svētku galdā. Šī recepte ir daudzpusīgs papildinājums jebkurai ēdienkartei, kas pārsteigs gan tavus mājiniekus, gan viesus.

Populārā torte “Pančo”, ko var pagatavot pat neprofesionālis

Sastāvdaļas:

700 grami siļķes filejas;

200 grami maiga kečupa;

150 mililitri ūdens;

1 tējkarote cukura;

1 tējkarote sāls;

1 ēdamkarote saulespuķu eļļas;

3 lauru lapas;

3 graudiņi smaržīgo piparu;

5 melno piparu graudiņi;

1 ēdamkarote ābolu sidra etiķa (6%);

2 sīpoli;

1 ēdamkarote Dižonas sinepju.

Padomi un variācijas

Garšas pielāgošana: Ja tu dod priekšroku skābākai garšai, palielini etiķa daudzumu vai pievieno zivīm nedaudz citrona sulas.

Papildu garšvielas: eksperimentē, pievienojot iecienītākās garšvielas. Krustnagliņas vai koriandrs var piešķirt šim ēdienam jaunas interesantas notis un padarīt tā garšu vēl bagātāku.

 

Vairākām zvaigžņu zīmēm decembrī būs lielāka iespēja savus sapņus pārvērst īstenībā

Marinēta siļķe ar sīpoliem tomātu mērcē ir vienkārša, bet garšīga uzkoda, kas priecē ar savu maigumu un garšas dziļumu. Pagatavo to ģimenes vakariņām vai svētku pasākumiem, un šī recepte noteikti kļūs par vienu no tavām mīļākajām!

Ja tevi uzrunāja šī lieliskā recepte, atzīmē rakstu ar “patīk” un dalies ar to sociālajos tīklos. Laipni aicināts sniegt arī savus komentārus!

Leave a Comment