Šādus kāpostus ļoti ātri apēd, tāpēc labāk tos gatavot nelielās porcijās, lai vēlāk varētu pagatavot jaunu krājumu.
Šogad kāposti ir devuši labu ražu, tāpēc, ja nezināt, kur likt pāris kāpostus, iesakām tos skābēt. Tas ir ļoti garšīgs ēdiens, kas ir īsts vitamīnu dārgums, turklāt tam ir ļoti spilgta garša. Recepte ir ļoti vienkārša, un tā derēs pat iesācējiem kulinārijā.
VIDEO:
Sastāvdaļas:
2 kg kāposti
2-3 lieli burkāni
1 biete
1 ķiploks
Sālījumam 1 litram ūdens:
1 glāze augu eļļa
Tevi arī varētu interesēt
2/3 glāzes etiķis (9 % )
2/3 glāzes cukurs
2 ēdamkarotes sāls
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Ziema būs pārbaudījums: sinoptiķi atklājuši negaidītu prognozi — laikapstākļu pārsteigumi sāksies jau oktobra beigās
- Anomāls siltums pamazām virzās uz mūsu pusi: ko tuvākajās dienās gaidīt iedzīvotājiem
- Sāksies “melnā josla”: ko nedrīkst ņemt rokās 24. oktobrī – tautas ticējumi
- “Saldais” mēslojums pelargonijām: šie divi produkti no jūsu virtuves skapīša liks krāšņi ziedēt rudens tumšajos mēnešos
- Kā saprast, ka vīrietis domā par aiziešanu: 5 skaidras pazīmes
- 11 dārzeņi, kurus vari audzēt telpās šajā ziemā










