Šādus kāpostus ļoti ātri apēd, tāpēc labāk tos gatavot nelielās porcijās, lai vēlāk varētu pagatavot jaunu krājumu.
Šogad kāposti ir devuši labu ražu, tāpēc, ja nezināt, kur likt pāris kāpostus, iesakām tos skābēt. Tas ir ļoti garšīgs ēdiens, kas ir īsts vitamīnu dārgums, turklāt tam ir ļoti spilgta garša. Recepte ir ļoti vienkārša, un tā derēs pat iesācējiem kulinārijā.
Tevi arī varētu interesēt
Sastāvdaļas:
2 kg kāposti
2-3 lieli burkāni
1 biete
1 ķiploks
Sālījumam 1 litram ūdens:
1 glāze augu eļļa
2/3 glāzes etiķis (9 % )
2/3 glāzes cukurs
2 ēdamkarotes sāls
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Producents atklāj, kā Sedokova spēja atgūties pēc notikumiem ar Timmu, kā arī atklāj, cik lielus ienākumus viņa šobrīd gūstby Sandra Ločmele
- 7. jūnijs ar īpašu nozīmi senču ticējumos – Medus rasas diena: dažas lietas, ko šajā dienā nedarīt, lai neaizbaidītu laimiby Laura Blūma
- Sinoptiķis Martins Bergšteins atklāj nepatīkamu laika prognozi turpmākajam periodam: ”Viegli nebūs”by Sandra Ločmele