Marinēti kāposti: kā pagatavot gardu, vitamīniem bagātu ēdienu

Šādus kāpostus ļoti ātri apēd, tāpēc labāk tos gatavot nelielās porcijās, lai vēlāk varētu pagatavot jaunu krājumu.

Šogad kāposti ir devuši labu ražu, tāpēc, ja nezināt, kur likt pāris kāpostus, iesakām tos skābēt. Tas ir ļoti garšīgs ēdiens, kas ir īsts vitamīnu dārgums, turklāt tam ir ļoti spilgta garša. Recepte ir ļoti vienkārša, un tā derēs pat iesācējiem kulinārijā.

Sastāvdaļas:

2 kg kāposti

2-3 lieli burkāni

1 biete

1 ķiploks

Sālījumam 1 litram ūdens:

1 glāze augu eļļa

2/3 glāzes etiķis (9 % )

2/3 glāzes cukurs

2 ēdamkarotes sāls

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment