Šādus kāpostus ļoti ātri apēd, tāpēc labāk tos gatavot nelielās porcijās, lai vēlāk varētu pagatavot jaunu krājumu.
Šogad kāposti ir devuši labu ražu, tāpēc, ja nezināt, kur likt pāris kāpostus, iesakām tos skābēt. Tas ir ļoti garšīgs ēdiens, kas ir īsts vitamīnu dārgums, turklāt tam ir ļoti spilgta garša. Recepte ir ļoti vienkārša, un tā derēs pat iesācējiem kulinārijā.
Tevi arī varētu interesēt
Sastāvdaļas:
2 kg kāposti
2-3 lieli burkāni
1 biete
1 ķiploks
Sālījumam 1 litram ūdens:
1 glāze augu eļļa
2/3 glāzes etiķis (9 % )
2/3 glāzes cukurs
2 ēdamkarotes sāls
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Tagad tas būs aizliegts: ieviests jauninājums tiem, kas pārskaita naudu no kartes uz karti – skaidrojam kura valstīby Sandra Vīgante
- Saņēmu sodu no ceļu likumsargiem, momentā to apmaksāju, tomēr nākošajā rītā saņēmu zvanuby Sandra Vīgante
- “Mēs dzīvojām teltī…”: Ilona Balode-Ūdre ar vīru Rolandu un abu dēlu pirmo reizi parāda, kāda šobrīd ir viņu dzīveby Laura Andersone