Marinēti kartupeļi: pagājušajā gadā pagatavoju 1 burku, šogad – 15. Neticami garšīgi

Marinēti kartupeļi ir garšīgs un populārs ēdiens, kurā kartupeļi tiek marinēti ar dažādām garšvielām un citiem piedevām, lai iegūtu bagātīgu un spilgtu garšu. Šis ēdiens ir pazīstams daudzās kultūrās un to var pagatavot dažādos veidos, pielietojot dažādas receptes un marinādes sastāvdaļas.

Galvenais šī ēdiena burvīgums ir tā daudzveidīgās garšas. Marinētie kartupeļi var būt lieliska pievienotā vērtība kā uzkoda vai kā garnējums galvenajiem ēdieniem, sniedzot bagātīgu un aromātisku piedevu jebkuram ēdienam. Viņu saldenais skābais garšas profils var piedāvāt interesantu kontrastu citiem ēdieniem un piedāvāt jaunus garšas iespaidus.

Visbeidzot, šis ēdiens var būt arī lielisks saglabāšanai un ilglaicīgam uzglabāšanai, īpaši, ja tiek uzglabāti hermētiski noslēgtos traukos ledusskapī, tādējādi saglabājot svaigumu un garšu ilgākā laika posmā.

Marinēti kartupeļi ir unikāla un neparasta uzkoda, kas var pārsteigt un iepriecināt viesus. Šī recepte ļaus kartupeļus pagatavot tā, ka tie būs lielisks papildinājums tradicionālajiem salātiem, piemēram, Olīvjē vai vinegretam, un var kalpot arī kā atsevišķa uzkoda.

Vienai 1,5 litra burciņai būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:

1 kg kartupeļi
1,5 asais pipars
1 burkāns
1 lauru lapa
4 ķiploku daiviņas
1 tējkarote diļļu sēklas
1 tējkarote 5 veidu aromātisko piparu (melnais, baltais, zaļais, rozā, smaržīgais).
1 tējkarote cukurs
2 tējkarotes sāls
1 tējkarote etiķis (70%)

Lasi arī: “Atvainojiet, jums ar galvu viss ir kārtībā?” Kāda māmiņa palika uz “pauzes” par redzēto mācību grāmatā 4. klasei

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment