Marmora cepumi: ļoti oriģināla deserta recepte

Mīkstiem un maigiem cepumiem ir neparasti skaists izskats. Tie ir lieliski piemēroti ar tēju.

Vai nezināt, ar ko iepriecināt un pārsteigt savus tuviniekus, kas mīl saldumus? Tad sagatavojiet tiem sarkanos marmora cepumus. Neparastais izskats un neticamā garša jums noteikti patiks.

Sastāvdaļas 15 marmora cepumiem

Milti – 220 g

Pūdercukurs – 170 g

Cepamais pulveris – 10 g

Citronu sula – 40 g

Ola – 1

Krāsviela (pēc izvēles)

Citrona miziņa

Mīksts sviests – 60 g

Pūdercukurs pārkaisīšanai – 2 ēdamkarotes

Pagatavošanas metode:

Samaisiet miltus un cepamo pulveri un izsijājiet caur sietu, pievienojiet pūdercukuru.

Citronu sulu, olu un krāsvielu sajauc līdz viendabīgai masai, pievieno citrona miziņu, samaisa un ielej sausajā maisījumā.

Pievieno mīksto sviestu un mīca mīklu. Atstāj ledusskapī uz stundu.

Pēc tam veido bumbiņas, apviļā tās pūdercukurā, liek uz cepšanas paplātes un cep cepeškrāsnī 190 grādu temperatūrā 12-13 minūtes.

 

 

Leave a Comment