Mārtiņš Egliens beidzot atklāj jaunumus par savu kaiti

Mārtiņš Egliens ir apburošs Latvijas aktieris, kurš ir iekarojis skatītāju sirdis ar savu aizrautīgo māksliniecisko talantu un spilgtumu skatuvē.

Viņa teātra un filmu darbi ir atstājuši neizdzēšamu iespaidu Latvijas kultūras ainā un ļāvuši viņam iegūt daudzus ciešus piekritējus.

Ar vienkāršumu un zemapziņas dziļumu Mārtiņš Egliens spēj pārliecināt gan komēdijās, gan drāmās, sniedzot ikvienam darbam personīgu pieskārienu. Viņa spēja iesaistīt un sajūsmināt skatītājus liek viņam būt vienam no iecienītākajiem aktieriem valsts teātra skatuves.

Mārtiņš Egliens ir aktiera klasiskais piemērs ar neatvairāmu karismu, kas padara viņu par ievērojamu personību Latvijas kultūras vidē.

 

Pēc ārstēšanās Vācijas klīnikā, aktieris Mārtiņš Egliens sācis runāt un beidzot atklājis, kādu veselības problēmu viņam diagnosticēja. Viņš to atklāja intervijā žurnālam “Ieva”, atsaucoties uz Martas Kalniņas rakstu “Atguvis balsi un pamet teātri”, kas publicēts izdevumā “Privātā Dzīve”.

Mārtiņš uzsvēra, ka viņam ir diagnosticēta reti sastopama slimība, kas pasaules mērogā ir reta.

 

Vienkārši izsakoties, viņš stāsta, ka viņam ir spazmas balsenē, un neviens nevar pateikt, no kā tās ir radušās.

Vācijas klīnikā Mārtiņam Eglienam tika nozīmēta terapija ar botoksu, kas tiek injicēts muskulī ap balss saitēm, tādējādi to paralizējot.

 

Tad kad Mārtiņš sāk runāt skaļāk vai ilgāk, muskulim nav spēka noturēt elpu, un tas izraisa sēkšanu.

 

Viņš norāda, ka medicīna nav attīstījusies tik tālu, lai spētu pilnībā izārstēt šo slimību, un tādēļ šādas injekcijas būs jāatkārto vairākas reizes gadā.

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment