Māte brīdina NEVIENAM nepubliskot sava bērna bildes internetā. Viņas pieredze ir šausminoša

Pirms pāris gadiem sieviete rakstīja blogu, kurā stāstīja par savas ģimenes ikdienu, to, kā viņi pavada brīvo laiku, svin svētkus, atpūšas. Īsāk sakot – sieviete dalījās ar daļiņu savas privātās dzīves…

Viņa domāja, ka viņas blogu to pārsvarā lasīja draugi vai ģimene, tādēļ sieviete savus rakstus padarīja publiskus.

Dženija ir vienkārša sieva un māte, kas dzīvo Masačūsetsas štatā ASV. Kādu dienu, gluži kā sniegs uz galvas, viņai atsūtīja vēstuli. Kāda sieviete apgalvoja, ka redzējusi viņas dēlu ievietotu tīmekļa vietnē “Craigslist”, kas ir vispopulārākā sludinājumu vietne ASV. Runa bija par to, ka viņas dēls it kā esot ielikts pārdošanā, lai viņu nopirktu kāda audžu ģimene.

Pirmā Dženijas doma bija, ka kāds ir ļauni pajokojis, tādēļ viņai likās, ka pati sieviete esot kāda ļauna afēriste. Viņa tik un tā nolēma pārbaudīt e-pastā norādīto mājaslapu, kur atklājās, ka sieviete viņai nemeloja. Taču pats trakākais bija kas cits – šajā mājaslapā bija saite uz Dženijas blogu…

Sieviete bija ārkārtīgi nikna, tādēļ zvanīja sludinājuma autoram un grasījās likt šim cilvēkam rakstu izņemt, taču viņai neviens neatbildēja. Labāk nevajag mātēs atmodināt zvēru… Šoreiz sieviete izveidoja jaunu e-pastu un uzrakstīja sludinājuma autoram, uzdodoties par pircēju.

Pārsteidzošā kārtā, viņai pēc sešām stundām atbildēja un atsūtīja dēla bildi. Dženija saprata, ka šo visu tāpat nevar atstāt, taču viņa nezināja, kā lai tiek līdz īstajam noziedzniekam. Tādēļ viņa izlēma par šo noziedznieku paziņot visai pasaulei. Kopš tā brīža sieviete aicina jebkuru vecāku nelikt sava bērna bildes internetā, pat tad, ja ļoti gribas un esat ārkārtīgi lepni vecāki.

Noteikti dalieties arī ar citiem!

Lasi vēl: 10 aizliegumi, kā un kur nedrīkst fotografēties – iegaumējiet paši un arī bērniem par to pastāstiet!

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment