Māte publicē meitas-narkomānes bildes, lai parādītu, ka ikvienam ir cerība izrauties no atkarības bezdibeņa!

Māte nolēma publicēt meitas atkarības laika fotogrāfijas kopā ar nesen uzņemtajām fotogrāfijām, kur viņa ir atbrīvojusies no atkarības un atkopusi gan savu fizisko, gan garīgo veselību, lai parādītu, ka ikvienam ir cerība pārraut saites ar atkarību.

Zemāk redzēsiet visnotaļ nepatīkamus kadrus, kur redzama Melisa Lī Matosa no ASV. Viņa vairākus gadus lietoja narkotikas, sākot no vājākām un beidzot ar heroīnu (attēlos redzama viņa heroīna ietekmē), bet tagad jau pusotru gadu dzīvo brīva no narkotiku atkarības – pašā apakšā esošie attēli parāda cik veiksmīgi var atkopties no šādas smagas narkotikas atkarības. Viņai ir gan vīrs, gan mazs bērns – tie esot bijuši viņas lielākie motivatori un palīgi tikt ārā no atkarības radītā bezdibeņa.

Melisa atklāj, ka viņa lietoja narkotikas, jo sākotnēji vēlējās aizmirsties un atrauties no visām dzīves grūtībam, bet vēlāk vienkārši vēlējās nomirt, jo nesaskatīja iespēju vairs atgriezties normālā dzīvē. Viņa pat dažbrīd saviem tuvajiem ir jutusies kā apgrūtinājums. Un kā viņa stāsta tagad, tālu līdz nāvei viņa nebija – heroīns bija kļuvis par viņas ikdienu. Attēlos var redzēt, ka viņa izskatījās pēc “dzīvā miroņa” – bāla, novājējusi, ar aizgrieztām acīm, tumšiem lokiem zem acīm, abscesiem un noberzumiem uz ādas.

Un lūk šādi Lī izskatās tagad! Pirmajā bildē lieliski var salīdzināt “pirms un pēc”. Viņa cer, ka šie attēli palīdzēs citiem saprast, ka atkopties var arī no heroīna atkarības. Galvenais ir saņemties un pārraut attiecības ar narkotikām – vienreiz un uz mūžu.

Lasi vēl: Kādēļ atkarība no mobilā telefona ir tik bīstama – šo tu nezināji!

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment