Maxima Latvija steidzami brīdina visus savus klientus – lūgums ņemt vērā, lai nesanāk problēmas

 

Latvijas viens no lielākajiem tirdzniecības uzņēmumiem SIA “Maxima Latvija” nācis klajā ar steidzamu paziņojumu visiem saviem klientiem.

Pēdējā laikā ir reģistrēti vairāki gadījumi, kad “Facebook” lietotājiem parādās uzaicinājumi piedalīties aptaujā, it kā organizētā no “Maxima”, lai saņemtu “Ariel” veļas mazgāšanas kapsulas. SIA “Maxima Latvija” norāda, ka tā ir krāpnieciska darbība, kuras mērķis ir iegūt personas datus un finanšu līdzekļus par it kā piedāvātās dāvanas saņemšanu.

SIA “Maxima Latvija” Komunikācijas vadītāja Liene Dupate-Ugule informē, ka uzņēmums nav saistīts ar šo viltus aptauju, un aicina nekādā gadījumā nesniegt personīgo informāciju, jo īpaši saistībā ar finanšu datiem.

“Man arī būs zēns no Jūsu vīra!” – veikalā man priecīgi paziņoja nepazīstama jauna sieviete

Mazumtirgotājs jau ir vērsies Latvijas Drošāka interneta centrā un plāno vērsties Informācijas tehnoloģiju drošības incidentu novēršanas institūcijā CERT.

Lasi arī: Es cepu kartupeļu omletes un nekad neesmu redzējis tik sulīgas omletes: tās nekad nesakrītas un nezaudē sulīgumu

Redzot šādus vai līdzīgus paziņojumus, “Maxima Latvija” aicina rūpīgi izvērtēt informāciju, pārbaudīt ziņojuma sūtītāju, kritiski novērtēt ziņojuma saturu, interneta adresi, uz kuru ved saite, un pieprasītās informācijas saturu.

“Maxima Latvija” uzsver, ka par akcijām, loterijām un citiem piedāvājumiem informācija tiek sniegta tikai oficiālajās “Maxima” vietnēs un saites ved uz uzticamiem avotiem, piemēram, “www.maxima.lv” vai citiem ar veikalu saistītiem avotiem.

 

Ja saņemat īsziņu, e-pastu vai izlēcošu ziņojumu no “Maxima”, kuram ir apšaubāma uzticamība, mazumtirgotājs aicina pārliecināties par informācijas patiesumu “www.maxima.lv” mājaslapā, sociālajos tīklos, rakstot uz e-pastu “[email protected]” vai zvanot uz informatīvo tālruni 80002020.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment