“Maxima” veikalos novērojamas milzīgas rindas, jo klienti steidzās iegādāties konkrētu produktu

Šonedēļ visu nedēļu “Maxima” lielveikalos var novērot garas cilvēku rindas, jo lielākā daļa no viņiem steidzas iegādāties konkrētu produktu.

 

Runa ir par foreli, kuras cena šonedēļ lielveikalā samazināta par 70%. Šī atlaide ir spēkā visu nedēļu vai līdz prece tiek pilnībā izpirkta. Ievērojams skaits cilvēku ir gatavi stāvēt stundām garajās rindās, lai izmantotu šo piedāvājumu.

Kāds mikrobologšanas vietnes “X” lietotājs ir nofotogrāfējis klientu rindu “Maxima” lielveikalā konkrēti Grostonas ielā, Rīgā. Kā tiek vēstīts komentāros daudzi cilvēki ir gatavi pat stundām gaidīt līdz būs iespējams nopirkt kāroto produktu.

Turklāt, tāpat kā “Maxima” lielveikalā, līdzīgas klientu rindas tika novērotas arī citviet, piemēram, Saharova ielā, tirdzniecības centrā “Akropole” un Deglava ielā.

Lasi arī: Magones kavalieris Toļiks palika uz “pauzes” par redzēto kādā bardakā dzīvo izredzētā Magone

Ir vērts atcerēties, ka līdzīga akcija lielveikalos “Maxima” notika pagājušā gada novembrī, kad forelei tika piemērota ievērojama atlaide, un tas izraisīja garas rindas klientu vidū.

Kopumā Maxima Latvija ir plaši atpazīstams un populārs veikalu tīkls, kas piedāvā klientiem plašu produktu klāstu, labu klientu apkalpošanu un pieejamas cenas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment