Maza sporta zvaigzne, liels vārds: jaunā Opel Corsa GSi

Nevainojama precizitāte tīram braukšanas priekam: Opel Insignia GSi iespaidīgais sniegums vidējā klasē ar Opel Corsa GSi ir novirzīts uz mazo automašīnu segmentu. Precīza sporta mašīna, pateicoties Nirburgringas Nordšlēfes trasē regulētajai sporta šasijai, kļūst par līkumu un pagriezienu virtuozu. Corsa GSi ārējais dizains nerada šaubas: šeit nāk patiess sportists, kas ir vienlīdz iespaidīgs arī ikdienas braucienos.

“Mēs turpinām savu seno GSi tradīciju ar jauno Corsa GSi. Jau pašai pirmajai Corsa bija pieejama īpaši sportiska versija, kas ir pieprasīta nākotnes klasika. Mūsu jaunākais atlēts ar OPC sporta šasiju ieviesīs segmentā jaunus standartus,” saka Opel pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītājs Peters Kusperts.

Atbilstošim sauklim “karsta, karstāka, Corsa GSi”, mazā trīsdurvju mašīna ietur precīzu līniju: tai ir raksturīgs dizains ar lielām gaisa ieplūdes nāsīm, speciāla dizaina dzinēja pārsegs, iespaidīgs aizmugures spoileris un precīzi modelēti sānu sliekšņi. Priekšpusē redzams drosmīgā Opel GSi seja ar lielo šūnveida režģi un centrālo Opel logo, ko ieskauj divi spārni, kā arī izteiksmīgi sānu spoguļu oglekļa šķiedras korpusi. Auto sportisko un ceļam pieguļošo iespaidu pastiprina lieli, hromā ieskauti dizaina elementi, ko vizuāli horizontālā līnijā savieno melns šķērselements, kā arī melnā dzinēja pārsega apmale. Dinamiskais stils ir redzams arī skatoties no aizmugures. Izvirzītais jumta spoileris rada papildu piespiedējspēku, sportiskās izplūdes sistēmas hromētais gals ir iestrādāts virsbūves krāsas bampera apakšā.

Sportiskuma sajūtu sniedz arī interjers. Corsa GSi vadītājs sēž Recaro sporta sēdeklī (pieejams papildaprīkojumā) un tur rokas uz sporta stūres. Izvēlies pārnesumu, izmantojot ātrumpārslēgu ar ādas apdari, novieto kāju uz alumīnija sporta pedāļiem, un var sākties īsts braukšanas prieks. Corsa GSi izstaro arī augstu precizitāti: no OPC versijas pazīstamā sporta šasija un bremžu sistēma ar sarkaniem bremžu suportiem nodrošina precīzu atlētiskumu, izcilu vadāmību un īsu bremzēšanas ceļu arī kombinācijā ar 18 collu vieglmetāla diskiem (papildaprīkojums).
Corsa GSi pasažieri var baudīt izcilu savienojamību ar IntelliLink informācijas un izklaides sistēmu (papildaprīkojums) un ienest Apple iOS un Android viedtālruņu pasauli automašīnā.

Rakstu iesaka: 
Avots: opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment