Mazs starpgadījums “pieaugušo spēlēs trijatā” noveda pie traģēdijas (2 draugi+striptīzdejotāja)

Divi puiši nolēma, ka sekss trijatā ar striptīzdejotāju būtu laba ideja, un viss gāja kā iecerēts līdz brīdim, kad abu puišu sēklinieki saskārās… Tu neticēsi, kas notika tālāk!

39 gadus vecais amerikānis no Floridas tika arestēts pēc neparedzēta pavērsiena karstas nakts laikā, kur viņš bija nodevies seksam trijatā ar striptīzdejotāju un labu draugu.  Viņš zaudēja pār sevi kontoli tajā brīdī, kad viņa un viņa labākā drauga sēklinieki esot saskārušies…

Lasi vēl: Lūk kāda nozīme ir “izmēram” pēc sieviešu domām; Speciālistu viedoklis un padomi

Kērtiss Meifīlds nemaz nejūtas vainīgs, ka nošāva savu labāko draugu seksa trijatā laikā, jo viņš uzskata savu draugu vainīgu par to, ka viņu sēklinieki saskārās, jo viņš neesot homoseksuāls un nekādu homoseksualitātes izpausmi pret sevi nepieļaus. “Ja viņš nebūtu aizticis manas olas, viņš vēl joprojām būtu dzīvs!”, atklāj Meifīlds.

Kā paskaidro Meifīlds, viņi abi nodarbojās ar seksu ar striptīzdejotāju, kad viņš nokliedzās “maiņa!”, kas esot nozīmējis, ka viņiem abiem tajā brīdī bija jāmainās vietām (viens esot saņēmis orālo seksu no striptīzdejotājas, kamēr otrs esot nodarbojies ar anālo seksu ar to pašu striptīzdejotāju). Viņš esot gājis no sava skatpunkta pa labi, bet draugs no sava skatpunkta pa kreisi, kas nozīmē, ka viņiem nācās iet viens otram garām.

Vietas telpā nebija daudz un jebkurā gadījumā abiem būtu nācies saskarties, bet to, ka abu sēklinieki saskarsies viņš nebija paredzējis. Viņu tas ļoti sadusmoja un pirms nošaut savu labāko draugu, viņš nokliedzās “es neciešu šo gejisko padarīšanu!” (“I ain’t with this gay shit!”).

Draugs mira no šāviena sirdī un tagad Meifīlds tiek apsūdzēts par pirmās pakāpes slepkavību un viņa drošības nauda ir noteikta 50 000 ASV dolāru apmērā. Nez kā viņam klāsies cietumā…

Lasi vēl: Lūk kāda nozīme ir “izmēram” pēc sieviešu domām; Speciālistu viedoklis un padomi

Avots: thuglifevideos.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment