Medus krēms: agrāk es to pirku medus tirdziņos, tagad esmu iemācījusies to pagatavot mājās

Slavenais medus krēms, agrāk to pirku medus tirdziņos, tagad esmu iemācījusies gatavot pati mājās, gatavoju pildījumu un katru reizi iegūstu jaunu garšu. piemēram, ogas, garšvielas. Man patīk krēmveida medus tā maigās un gaisīgās tekstūras dēļ.

Sastāvdaļas:

medus -200 gr
kristalizēts medus -1 ēd.k. (20 g)
kanēlis – 1/2 tējkarotes vai pēc garšas.

PAGATAVOŠANAS METODE

Ņemam 200 g nekristalizēta medus, ja medus ir kristalizējies, to var izkausēt uz ūdens vannas, un ņemam 1 ēd.k. kristalizēta medus, labāk ir saputot iepriekš atdzesētu medu.

Šķidro medu ielej dziļā traukā un pievieno kristalizēto medu. Pēc svara uz 1 kg medus nepieciešams 100 g kristalizētā medus.

Sāksim putot ar mikseri. Un tagad notiek burvība, medus sāk kļūt balts un pārvēršas krēmā.

Lasi  vēl: Grūti noticēt, ka gurķu salāti varētu pārsteigt: žēl, ka es uzzināju recepti sezonas beigās (sīpoli, gurķi un viss, bet triks ir mērcē)

Laika ziņā tas aizņem 7-10 minūtes.

Tagad mēs pievienojam pildījumu, man ļoti patīk šis medus un kanēļa krēms. Es pievienoju kanēli un saputoju ar mikseri.

Kā pildījumu es mīlu arī ogu sulas, piemēram, avenes.

Iemaisa to, un tas ir gatavs.

Medus krēms vēl vairāk sabiezēs ledusskapī, un šādi tas izskatās bez atdzesēšanas.

Lasi vēl: Atklāju noslēpumu par trīskāršu gurķu ražu augustā. Sausais mēslojums gurķiem: līdz pat novembrim jums būs bagātīga raža

Šis ir viens liels gardums, var pievienot jeb kam, medus kūkām, utt.

Leave a Comment