Mēģinot un kļūdoties, nonācu pie ideālu biezpiena plāceņu receptes: biezpiens ir gards un cepot neizplūst! Dalos ar recepti!

Biezpiens ir piena produktu veids, kas tiek gatavots no piena sasaldēšanas un iztukšošanas procesa. Tas ir pazīstams arī kā rūgušpiens vai tīrpiens dažās valstīs.

Biezpiens ir baltas krāsas, biezs un satur daudz olbaltumvielu. To izmanto gan kā atsevišķu produktu, gan kā sastāvdaļu dažādās ēdienreizēs, piemēram, kūkās, sierā, plācenēs, vai kā ietilpstošu salātu sastāvdaļu.

Biezpiens ir populārs gan kā sāļs, gan salds produkts un ir iecienīts daudzās kulinārijas tradīcijās visā pasaulē.

Šodien es vēlos dalīties ar jums savu ideālo biezpiena plāceņu recepti, ko esmu izstrādājis, pārbaudot un pilnveidojot dažādos variantos.

Šobrīd man nav citu recepšu, jo šī ir vienkārši perfekta – plāceņi cepas vienmērīgi, saglabā sulīgumu, un galvenais – tiem ir neparasta biezpiena garša, kas padara tos tik iecienītus. Es aicinu jums pamēģināt šo recepti, esmu pārliecināta, ka jums tas izdosies!

Lasi arī: Visu sagriezu un gatavs. Apbrīnojami garšīgi salāti 5 minūtēs

Sastāvdaļas:

500g biezpiena
1 ola;
1 ēdamkarote cukura;
2 – 3 ēdamkarotes mannas;
milti apviļāšanai.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment