Meitene nolēma pārbaudīt sava puiša uzticību. Lai gan viņam izdevās noturēties, par sievieti pašu tā teikt nevarētu…

Youtube kanālā “To Catch a Cheater” parādījās kāds neparasts video. Meitene palūdza, lai kanāla veidotāji pārbauda viņas puisi, cik viņš viņai esot uzticīgs, taču gala rezultātā sieviete atzinās šova veidotājiem pati savā neuzticībā draugam.

Viņas draugs strādā par interneta iekārtu montieri. Šoreiz par viņa klientēm kļuva ļoti skaistas un seksuālas ķīniešu izcelsmes dvīnītes, kuras ar visu varu centās pievērts viņa uzmanību. Taču vīrietis izrādījās nepierunājams: viņš pastāstīja dvīnēm, ka viņam ir meitene, kuru viņš ļoti stipri mīlot.

Lasi arī: Lūk, kā izskatās sieviete, kas iesūdzējusi tiesā savus vecākus, jo piedzimusi neglīta (FOTO)

Šķita jau, ka par šādu atzīšanos jebkurai meitenei vajadzētu būt laimīgākai par laimīgu, taču pēc šīs sievietes sejas nebūt nevarēja to pateikt. Viņai ir iemesls, kādēļ viņa šādi uzvedas. Izrādās, ka viņa bija cerējusi, ka viņas draugs viņu krāpj, jo viņa pati jau labu laiku guļot ar savu kolēģi. Tagad viņai ar savu draugu nāksies šķirties, jo tālāk šādi viņu apmānīt viņa vairs nevarēs.

Šķir otru lapu, lai noskatītos VIDEO

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Viktors</cite>

    Var redzēt, ka jums nav nekā interesanta par ko rakstīt. Plus, jūs pat neveicat labu “žurnālista” darbu. Ja jūs papētītu nedaudz dziļāk šī kanāla vēsturi, jūs zinātu, ka šis video ir 100% iestudēts.

Leave a Comment