“Meiteni ir jāpaņem tieši no skolas sola. Kamēr viņa ir tīra”, Dibrovs atklāti par laulību ar 30 gadu starpību

Dmitrijs Dibrovs jau deviņus gadus ir precējies ar Poļinu Dibrovu (dzimusi Nagradova). Viņu starpība vecumā ir 30 gadi, taču televīzijas raidījumu vadītājs apgalvo, ka ģimenes dzīvei tas nebūt netraucē. Kopā pāris audzina trīs dēlus, viņi sapņo par meitiņu vēlāk dzīvē.

Šovmens sāka aplidot savu topošo sievu vēl tad, kad viņai bija tikai 17 gadi, un viņa grasījās pabeigt skolu. Dibovam tolaik bija 47 gadi. Viņam līdzi nāca trīs neveiksmīgas laulības, no kurām viena ilga mazāk par gadu, kā arī divi bērni no iepriekšējām laulībām.

“Meiteni ir jāpaņem tieši no skolas sola. Kamēr viņa ir tīra, kamēr vēl nav atradušies skolotāji… Man vienkārši paveicās! Vecuma starpība nav garants nekam, tas ir tāpat, kā tad, ja pāris ir vienaudži. Bet bērni vēl nekad nevienu nav apstādinājuši,” tā intervijā “Telenedēļa” stāstīja Dibrovs. Viņš iesaka par sievām ņemt jaunas un nesabojātas meitenes.

Saprotams, ka 58 gadu vecumā tā domāt nav liela māksla. Turklāt, ja ņemam vērā, ka viņam kontā ir trīs personīgi “sabojātas” sievietes, tad šādas runas šķiet ļoti savtīgas.

Lai arī kā tur būtu, Dmitrijs un Poļina pagaidām ir ļoti laimīgi, un viņi dalās ar savas personīgās dzīves niansēm.

Kad Dmitrijs iepazinās ar Poļinu, viņš centās viņu mācīt, dodot viņai lasīt literatūru un darot visu, lai viņa skatītos uz pasauli tā, kā to dara viņš, un virzītos ar viņu vienā virzienā.

“Dima vēlējās ietekmēt manu redzesloku, sastādot grāmatu sarakstu, kuras nepieciešams izlasīt. Viņš man teica, lai es nopērkot šokolādīti, palienot zem plediņa un lasot. Es apēdu saldumus un devos pastaigāties, jo es jums kārtējo reizi atgādināšu – man bija tikai 17 gadi!” stāsta Poļina.

Poļina ir vienā vecumā ar Dibrova meitu Ladu. Šis fakts ļoti spēcīgi ietekmē viņu savstarpējās attiecības.

“Es viņam esmu kā vēl viens bērns. Viņš mani pat sauc par meitu. Mācīja viņš mani tikai attiecību sākumā: pacietīgi skaidroja, kādēļ ieteicams skatīties pārdevējam acīs un teikt viesmīlim “Esiet tik laipns”. Nav tā, ka es biju neaudzināta meitene, nē. Drīzāk jau neapdomīga, kā tas pienākas bērniem,” ar savām domām dalās Poļina.

To apstiprina arī Dmitrijs Dibrovs: “Jūs tiešām domājat, ka viņa nav mainījusies kopš brīža, kad pārkāpa pāri šīs mājas slieksnim?” Protams, ka ir mainījusies! Viņa bija maiga, mīļa, skaista meitenīte. Bet es biju tas, kas viņu par tādu padarīja. Es pret viņu attiecos kā pret savu meitu.”

Kad Dibrovam prasa, kas viņam dzīvē nepatīk vai īsti neapmieraina, tad izrādās, ka tie ir vien tādi nieki: “Ir lietas, kas maisa, tas gan. Ziemā bijām Maiami, dzīvojām dzīvoklī ar skatu uz jūru. Pasakaina vieta! Es sāku rakstīt romānu. Viss tik labi gāja, līdz mēs atgriezāmies mājās. Jau mēnesi pat rindiņu neesmu uzrakstījis…”

Lasi vēl: Vīrieši atklāj, ar ko tieši mīļākās ir labākas par sievām. Šīs aptaujas rezultāti pārsteidz!

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment