Melnā svītra aiz muguras, vēlmju piepildījums priekšā: Tamāra Globa dalās, kuras no zīmēm uzziedēs jaunam dzīves posmam

Slavenā Tamāra Globa sniedza prognozes tuvākai nākotnei dažām zvaigžņu zīmēm.

Pēc viņas prognozēm, atsevišķiem zodiaka apļa pārstāvjiem būs lieliskas iespējas piepildīt savas vēlmes un sasniegt personīgos mērķus. Izdomāsim, kurš no viņiem saskarsies ar svarīgām izmaiņām.

Auns

Aunu gaida svarīgs posms: visas iepriekšējās grūtības tiks atstātas aiz muguras. Globa apgalvo, ka šī zodiaka zīme atklās sevī jaunas spējas. Tagad ir ideāls brīdis sen izdomātu projektu un plānu īstenošanai. Auni sajutīs spēcīgu enerģijas plūsmu, kas palīdzēs pārliecinoši virzīties uz priekšu un sasniegt savus mērķus.

Vēzis

Tamāra Globa Vēžiem prognozē emocionālas atdzimšanas laiku. Vecās trauksmes un stress pamazām izzudīs, dodot vietu harmonijai un iekšējam mieram. Šis ir labs periods ģimenes saišu stiprināšanai un spēcīgu attiecību veidošanai. Vēži varēs atraisīt savas radošās spējas un atrast jaunus iedvesmas avotus.

Šoziem sāksies vēl nepieredzēta parādība – sinoptiķi ir pārsteiguši ar jaunu prognozi, kā arī Latvijai tuvojas ciklons

Svari

Svariem būs laiks, kad uzplauks šarms un nodibinās kopīgas intereses ar citiem. Globa atzīmē, ka šobrīd ir īstais brīdis biznesa sakaru nodibināšanai un karjeras izaugsmei. Svari spēs viegli atrisināt jebkuras nesaskaņas, pateicoties savai diplomātijai un dabiskajam šarmam.

Mežāzis

Mežāžiem būs aktīvs personīgās un profesionālās attīstības posms. Visas grūtības, kas šķita nepārvaramas, kļūs viegli atrisināmas.

Lasi vēl: Mēs nevienu nesatiekam nejauši: 6 veidu cilvēki, kurus mums ir dāvājis liktenis

Globa iesaka Mežāžiem uzņemties iniciatīvu un nevairīties no atbildības – tas novedīs pie ievērojamiem sasniegumiem viņu karjerā un uzlabosies finansiālā labklājība.

Zivis

Zivis atrodas uz garīgās izaugsmes un jaunu perspektīvu atklāšanas robežas. Pēc astroloģes domām, šī zīme sarežģītās situācijās intuitīvi atradīs pareizos risinājumus. Šis brīdis ir lieliski piemērots sevis izzināšanai, meditācijai un radošumam. Zivis atklās savus slēptos talantus un, iespējams, atradīs savu īsto aicinājumu.

Lasi vēl: Kad apnikusi parastā šarlote; garšīga ābolu pīrāga recepte ar manu noslēpumu

Noslēgumā Tamāra Globa uzsver, ka visām zodiaka zīmēm tuvojas jaunu iespēju laiks. Svarīgi būt atvērtam pārmaiņām un aktīvi rīkoties, jo zvaigznes norāda tikai uz labvēlīgiem brīžiem, bet izvēle vienmēr ir jūsu ziņā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment