Melns vai tomēr sarkans? Atklājam kādam jāizskatās naudas makam, lai tas piesaistītu finanšu labumus!

Lai naudiņu piesaistītu ir jābūt atbilstošam naudas makam! Kā izrādās nozīme ir ne tikai krāsai, bet arī tā saturam, aizdarei un pat tam, kā tu tajā liec banknotes!

Naudas maks, pats par sevi, var kalpot par naudas amuletu

Nauda, pēc daudzu speciālistu domām, ir tā pati enerģija, bagātības enerģija, kuru var sev piesaistīt, vai pretēji- atstumt tā, ka tā ilgi negribēs pie jums atgriezties. Uzzini, kāda nozīme ir makam, kurā nauda atrodas?

Pats pirmais solis- naudas maka izvēle

Maku vislabāk iegādāties un iekārtot augošā mēnesī 1.,6. Vai 13. Mēness dienā. Maks jāpērk labā garastāvoklī un bez steigas. Pievērsiet uzmanību, lai tas būtu no dabīga materiāla. Jebkurā gadījumā nevajadzētu iegādāties ļoti lētu maku. Tas pats par sevi iemieso nabadzības enerģiju, un lielām banknotēm gandrīz nav iespējas tajā nonākt.

Naudas makam jābūt solīdam un stilīgam. Tajā noteikti jābūt nodalījumiem sīknaudai un lielām banknotēm. Patiesībā materiāls nemaz nav tik svarīgs. Īpaša nozīme piemīt maka krāsai. Tam noteikti jābūt zemes vai metāla tonī. Pie tādām krāsām pieder dzeltenās, melnās, zaļās un zelta variācijas. Ideālā variantā jāpielieto dažādu krāsu maki un jāskatās, kurā nauda labāk „uzvedas”.

Otrais solis- naudas maka saturs

Izsenis pastāv ticējums: ja makā atrodas pati mazākā monēta, tad tā var piesaistīt daudz ievērojamākas summas. Ticamībai sīknaudas nodalījumā var ielikt ķīniešu monētiņu (apaļa ar kvadrātveida atvērumu centrā, tiek pārdotas suvenīru veikaliņos). Pastāv vēl viens naudas talismana variants- ļoti reta banknote, piemēram, 2 ASV dolāri.

Lasi vēl: Septiņi viltīgi gājieni, kurus izmantojot, lielveikali liek tev tērēt vairāk naudas

Pāršķir lapu, lai uzzinātu arī citus naudas makas noslēpumus!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment