Mēneša horoskops visām zīmēm: decembrī Dvīņi dzīvos pilnvērtīgi, un Zivis saņems uzaicinājumu uz jaunu darbu

Svari

Tiecieties pēc harmonijas starp saviem personīgajiem un profesionālajiem pienākumiem.

Mīlestība- Šis nav labākais mēnesis attiecību veidošanai. Jums vajadzētu atturēties no dedzīgām atzīšanās. Pastāv liela iespēja, ka jūsu savienojums nebūs tik ilgstošs, kā jūs domājat.

Ģimene un bērni- Mēneša beigās attiecības ģimenē var ievērojami pasliktināties. Pavasara tīrīšana palīdzēs tikt galā ar visām rūpēm, kas saistītas ar dzīvesvietas maiņu.

Nauda-  Vajag uz brīdi apstāties. Dāvanu gatavošana svētkiem jāatstāj uz mēneša pirmo pusi. Tuvojoties decembra beigām, jums vajadzētu parūpēties par sevi.

Veselība- Ārā esiet īpaši uzmanīgs. Decembra sniegs jums ir sagatavojis daudz nepatīkamu pārsteigumu.

Karjera- Darbā pievērsiet uzmanību detaļām un uzturiet uzdevumus kārtībā. Gada beigās jums būs nepieciešams pasūtījums.

 

Skorpions

Iegremdēties savā iekšējā pasaulē, izprast savas emocijas.

Mīlestība- Attiecībās esi atvērts partnera jūtām. Šis mēnesis piemērots attiecību padziļināšanai un spēcīgas emocionālas saiknes veidošanai.

Ģimene un bērni- Centieties ieklausīties savos mīļotajos un atbalstīt viņu centienus. Īpaši svarīga būs savstarpēja sapratne ar bērniem. Dodiet viņiem pietiekami daudz laika un siltuma.

Nauda- Finanšu stabilitāte var būt atkarīga no jūsu lēmumiem un spējas pārvaldīt resursus.

Veselība- Šis mēnesis var būt labvēlīgs meditācijas vai citu relaksācijas paņēmienu praktizēšanai.

Karjera- Parādiet savas ambīcijas un apņēmību darbā. Šis mēnesis piemērots jaunu virsotņu sasniegšanai profesionālajā izaugsmē.

 

Strēlnieks

Izmantojiet šo periodu, lai atvērtu jaunus apvāršņus gan personīgajā, gan profesionālajā dzīvē.

Mīlestība- Attiecībās piešķiriet savām jūtām spilgtumu un kaislību. Esiet atvērts patīkamiem pārsteigumiem.

Ģimene un bērni- Ģimenes attiecības var būt prieka un atbalsta avots. Veltiet laiku saviem mīļajiem un atbalstiet viņu radošās tieksmes. Viņi sniegs jums nenovērtējamu atbalstu nākotnē.

Nauda- Finanšu jautājumi prasa jūsu modru kontroli. Esiet piesardzīgs un izvairieties no nevajadzīgiem tēriņiem. Tagad ir laiks ietaupīt.

Veselība- Rūpējieties par savu fizisko un emocionālo veselību. Pārmērīga fiziskā slodze var jums kaitēt. Visam jābūt ar mēru. Atceries šo.

Karjera- Darbā esi mērķtiecīgs un demonstrē līdera īpašības. Mēģinot sadarboties ar saviem kolēģiem, jūs parādīsit sevi kā paaugstināšanas cienīgu cilvēku.

Mežāzis

Dodiet sev laiku atpūtai un radošumam, lai uzlādētos ar jaunu enerģiju.

Mīlestība- Šis mēnesis ir labvēlīgs attiecību stiprināšanai un siltas atmosfēras radīšanai ģimenē.

Ģimene un bērni- Ir vērts padomāt par kopīgu iepirkšanos. Mēnesi šādi pavadot laiku, varēsiet viņus labāk iepazīt.

Nauda- Jums nebūs jātaupa nauda. Visa mēneša garumā jums būs bezgala veiksme.

Veselība- Izvairieties no pārmērīga stresa un pievērsiet uzmanību savām emocionālajām vajadzībām. Šis ir piemērots laiks sesijai pie psihologa.

Karjera- Darbā esi organizēts un mērķtiecīgs. Attīstiet savas profesionālās prasmes.

 

Ūdensvīrs

Atveriet sevi jaunām idejām un pieredzei, mēģiniet attīstīties kā personībai un pieņemt pārmaiņas ar atvērtu sirdi.

Mīlestība- Ja esat viens, esiet atvērts satikties ar jauniem cilvēkiem, pamatojoties uz savstarpēju cieņu un kopīgām interesēm. Tikšanās decembrī būs spilgtas, lai arī pašas attiecības būs īslaicīgas.

Ģimene un bērni- Ģimenes attiecības var prasīt vairāk uzmanības, nekā jūs vēlētos. Centieties būt pacietīgs. Laika gaitā viss nostāsies savās vietās.

Nauda- Finanšu stabilitāte ir atkarīga no jūsu rūpīgās attieksmes pret naudu. Plānojiet savus izdevumus. Šis mēnesis var būt piemērots jaunu ienākumu avotu meklēšanai.

Veselība- Neaizmirstiet par atpūtu. Decembrī var rasties saaukstēšanās. Klausieties, kas jūsu ķermenim ir nepieciešams. Varbūt jums vajadzētu uzņemt vairāk vitamīnu.

Karjera- Darbā esi radošāks un atvērtāks jaunām idejām. Šis mēnesis ir labvēlīgs inovācijām un savas individualitātes izpaušanai.

 

Zivis

Uzticieties savam iekšējam kompasam, ļaujiet sev būt radošam un atrast harmoniju apkārtējā pasaulē.

Mīlestība- Parādiet empātiju attiecībās. Jūsu partneris piedzīvo grūtu periodu. Tikai jūs varat viņam palīdzēt.

Ģimene un bērni- Savstarpējai sapratnei ar bērniem ir liela nozīme ģimenes labklājībā, tāpēc centies būt viņiem tuvāks un piedalīties viņu dzīvē.

Nauda- Finanšu jautājumi prasa uzmanību. Plānojiet savus izdevumus. Mēneša beigās jūs saņemsiet dāsnu atlīdzību par jūsu pacietību.

Veselība- Ir vērts parūpēties par savu emocionālo labsajūtu. Meditācijas prakses un veselīgs miegs palīdzēs tikt galā ar jebkādām problēmām un atjaunos iekšējā miera stāvokli.

Lasi vēl: Kāpēc bērns pēkšņi kļūst agresīvs, bieži kļūst dusmīgs un satriekts?

Karjera. Šis mēnesis ir labvēlīgs profesionālajai izaugsmei. Pilnīgi iespējams, ka saņemsi piedāvājumu mainīt profesiju. Vai ir vērts piekrist šādam piedzīvojumam vai nē, to izšķirs nejaušība.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment