Mēneša pēdējais izaicinājums: Zodiaka zīmes, kuras liktenis piemeklēs 25. novembrī

 

Svari

Svari būs visneveiksmīgākie. Viņiem būs visgrūtāk pretoties no Marsa un Saturna 25. novembrī. Fakts ir tāds, ka Šī zīme jutīs planētu spiedienu veselības jomā. Izplatīties hroniskas slimības, palielināsies traumu risks.

Svari Protams, viņi jau var iegādāties pretsāpju līdzekļus un citus nepieciešamos medikamentus. Tas nav ievainots, lai norunātu tikšanos ar ārstu, bet pilnībā Jūs nevarēsiet sevi pasargāt. No banālām galvassāpēm nevar izvairīties, bet Tas nenozīmē, ka jums pat nevajadzētu mēģināt.

Skorpions

Arī gaidāmais tranzīts būs stingrs ar šīs zīmes pārstāvjiem. Skorpioni pēkšņi saprot, ka visa pasaule vērsīsies pret viņiem. Nav izslēgtas sadursmes darbā, krāpnieku darbība un strīdi ar ģimenes locekļiem. Bet interesantākais ir atšķirīgs.

Marsa un Saturna opozīcija vienkārši “pārliecina” zvaigznāja pārstāvjus, ka problēmas pieaug eksponenciāli, bet patiesībā Skorpioni rada sev nepatikšanas. Sāc būt kritiskāks pret sevi. Varbūt jūs izprovocējāt strīdu ar savu nozīmīgo otru, un kolēģu neapmierinātība ir saistīta ar to, ka jūs nepildāt savus solījumus.

Galu galā es gribētu sniegt vispārēju padomu pārējiem zodiaka apļa pārstāvjiem, jo 25. novembrī visi var būt briesmās. Lai mazinātu negatīvā tranzīta sekas, mēģiniet paredzēt krīzes situāciju un neļaujiet problēmām virzīties uz priekšu.

Lasi vēl: Kādus cilvēkus kaķi uztver kā savus vecākus?

Uzņemieties atbildību par savu rīcību, esiet saudzīgāks pret citiem, neplānojiet neko liktenīgu šai dienai un pavadiet vakaru patīkamā kompānijā.

Leave a Comment