Mēs izmantojam urīnvielu ābeļu barošanai un aizsardzībai: mani padomi un ieteikumi

Lai iegūtu labu ražu un aizsargātu , dārza ābelēm ir nepieciešami atbilstoši uztura bagātinātāji. Šodienas rakstā es runāšu par savu daudzu gadu pieredzi urīnvielas izmantošanā augļu koku apstrādē. Lai mēslojums sniegtu maksimālu efektu, ir svarīgi iepazīties ar tā lietošanas noteikumiem.

Kā urīnviela ir noderīga ābelēm?

Urīnviela vai urīnviela ir efektīvs un pārbaudīts mēslojums. Īpaši vērtīgs ir augsts slāpekļa saturs. Tieši šis elements ir nepieciešams veiksmīgai veselīgas zaļās masas augšanai.

Urīnviela var pozitīvi ietekmēt fotosintēzes gaitu. Visas šīs īpašības norāda, ka pavasarī un vasarā priekšroka jādod mēslošanai ar urīnvielu.

Ja pavasarī uzklājat urīnvielu, jūs ne tikai paaugstināsiet koku imunitāti, bet arī droši pasargāsiet ābeles no kaitīgu kukaiņu uzbrukumiem. Pat tie, kas spēja veiksmīgi pārdzīvot ziemu, paslēpjoties zem augļu koka mizas.

Pareiza apstrāde ar urīnvielu ļauj sasniegt ātru un ilgstošu efektu, kā arī palīdzēs augļu kokiem labāk atgūties pēc aukstuma.

Lasi vēl: “Biezas un sulīgas dilles no jebkuras šķirnes”: tikai 1 spēcīgas augšanas noslēpums un daži triki, kas jāievēro kopšanā

Labākā mēslojuma laika un devas izvēle

Nosakot vislabvēlīgāko laiku, skaidri jāsaprot, kādu uzdevumu vēlaties atrisināt.

Ja vēlaties iznīcināt visus kāpurus, kas pārcietuši ziemu, smidzināšana jāsāk pēc iespējas agrāk.

Ja sakņu barošanai izmantojat kompozīciju, darbu veiciet maija sākumā.

Ābeles būs labi apstrādāt pēc ziedēšanas perioda beigām.

Karbamīdu var izmantot gan šķīduma pagatavošanai, gan sausā veidā. Pēdējā gadījumā pietiek ar to, ka mēslojumu vienkārši apkaisa koka stumbra apļos. Lai iegūtu maksimālu efektu, augsnē noteikti ievietojiet urīnvielu.

Sakņu barošanai katram kokam būs nepieciešams vismaz puskilograms urīnvielas. Jauniem kokiem pietiks ar 200 gramiem vielas.

Apstrādes smalkumi

Jūs varat izmantot urīnvielu gan laistīšanai, gan vainaga izsmidzināšanai. Devu aprēķina atkarībā no lietošanas veida.

 

Pašu rokām taisīts superīgais Jāņu siers; ies pie dūšas ikvienam līgotājam un prasīs vēl

Mēs izmantojam urīnvielu apūdeņošanai

Pirms procedūras uzsākšanas rūpīgi notīriet koka stumbra apļus no gružiem un augu atliekām. Lai pagatavotu darba šķīdumu, siltā ūdenī atšķaida 30 gramus urīnvielas. Mēs laistām koka stumbra apļa robežās.

Urīnviela izsmidzināšanai

Jūs varat sākt apstrādāt vainagu pēc tam, kad ābeles ir beigušas ziedēt. Uz 10 litriem ūdens, lai sagatavotu kompozīciju, mums vajadzēs līdz 70 gramiem urīnvielas. Vienam pieaugušam kokam izmantoju līdz trim litriem šķīduma.

Es jau ilgu laiku izmantoju urīnvielu ābeļu ārst***nai un no personīgās pieredzes esmu redzējis, ka tas ir drošs un efektīvs.

Lasi vēl: Kā saglabāt rožu svaigumu mājās līdz 14 dienām

Vai jūs savā dārzā izmantojat urīnvielas apstrādi?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment