Mēs nevienu nesatiekam nejauši: 6 veidu cilvēki, kurus mums ir dāvājis liktenis

 

4. Cilvēki, kuri nāk, lai jūs pamodinātu no miega.

Iznīcinātāji ir tie, kas liek jums pamosties no ikdienas sapņainā stāvokļa. Ar tiem bieži vien ir visgrūtāk tikt galā, jo tie ienāk tavā dzīvē, lai visu apgrieztu kājām gaisā. Taču šie cilvēki ir arī daži no vissvarīgākajiem jūsu personības izaugsmei.

Tie var likt jums justies neērti, izaicināt jūsu uzskatus un pat izraisīt konfliktus, taču tiem ir izšķiroša nozīme. Satricinot jūsu realitātes pamatus, tie rada vietu jaunām perspektīvām. Šie iznīcinātāji bieži atstāj aiz sevis brūces, taču laika gaitā jūs saprotat, ka to radītās plaisas ļauj gaismai iziet cauri.

Jebkurš cilvēks mūsu dzīvē parādās tieši tad, kad mums visvairāk vajadzīga mācība, ko viņš nes sev līdzi.

5. Cilvēki, kas tur durvis jūsu vietā.

Ir arī tādi, kas parādās tikai uz brīdi. Šie cilvēki neuzturas ilgi, bet viņu klātbūtne var justies kā dievišķa iejaukšanās. Varbūt tas ir kāds svešinieks, kurš saka jums labus vārdus grūtā dienā, vai kāds, kuram ir īslaicīga, bet dziļa saikne ar jums, bet pazūd no jūsu dzīves tikpat ātri, kā viņš ieradās.

Tās ir kā krītošas ​​zvaigznes, kas iet cauri jūsu dzīvei, atgādinot par Visuma skaistumu un savstarpējo saistību. Iespējams, jūs nekad viņus vairs neredzēsiet, taču šīs īsās mijiedarbības laikā viņi pacels jūsu garastāvokli vai vienkārši dos jums zīmi, kas jums jāturpina. Šīs tikšanās mums atgādina, ka mēs nekad neesam patiesi vieni.

Kad jūs kaut ko vēlaties, viss Visums apvienojas, lai palīdzētu jums to sasniegt. Dažreiz šie cilvēki ir Visuma veids, kā sniegt palīdzīgu roku.

6. Cilvēki, kuriem ir lemts tevi pamest.

Un visbeidzot, ir cilvēki, kuriem ir lemts tevi pamest, lai arī cik ļoti tu vēlētos, lai viņi paliek. Šie cilvēki bieži ienāk tavā dzīvē ar vienīgo mērķi iemācīt tev mācību, bieži vien sāpīgu. Neatkarīgi no tā, vai tā ir šķiršanās, nodevība vai neizpildīts solījums, tie atstāj aiz sevis brūci, kas liek jums stāties pretī savai izturībai, spējai dziedēt un piedošanu.

Sirds sāpes nekad nav viegli, taču tā ir universāla pieredze.

Salauzta sirds ir tas, kā mēs augam.

Tieši no šīs sāpīgās pieredzes mēs mācāmies dažas no mūsu vissvarīgākajām mācībām: kā atlaist, kā atjaunot un kā atkal mīlēt. Šie cilvēki ir daļa no jūsu stāsta nevis tāpēc, ka viņi paliek, bet tāpēc, ka viņi māca jums virzīties uz priekšu.

Galu galā neviena tikšanās nav nejauša. Katrs cilvēks, ar kuru jūs satiekat, ir daļa no lielāka plāna un spēlē lomu jūsu dzīves sižeta attīstībā.

Lasi vēl: Jaunavu gaida veiksme, bet Vēzi – izaicinājumi; Prognoze nedēļai no 14. līdz 20. oktobrim visām zodiaka zīmēm

Neatkarīgi no tā, vai viņi paliek ar jums visu mūžu vai īslaicīgu mirkli, viņu klātbūtne ir dāvana, atspēriena punkts jūsu pašrealizācijas ceļā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment