Izvēlies vienu no šiem attēliem un uzzini vai tev ir depresija! Hārvardas pētījums.

Attēls 1 – nav depresijas

Ja ievēroji šo attēlu pirmo, tad ir pamats domāt, ka tev nav depresijas. Ja tavā sociālā tīkla profilā ir pievienoti attēli, kuri ir krāsās spoži un gaiši jeb ir līdīgā vizuālā noskaņā kā zemāk redzamais attēls, tad uztraukumam nav pamata – vienīgais izņēmums ir tad, ja šādus attēlus izvieto apzināti un tev pašam tie patiesībā neiet pie sirds.

Attēls 2 – depresija

Ja ievēroji šo attēlu pirmo, tad ir pamats domāt, ka tev varētu būt depresija. Cilvēki, kuri pievieno melnbaltus attēlus savā sociālo tīklu profilā – neatkarīgi no tā vai tie ir gaiši vai tumši, norāda uz depresiju. Pievērs uzmanību savai emocionālajai veselībai tūlīt. Tāpat par depresiju liecina tas, ka pievieno aizvien mazāk attēlus vai arī atstāj vienu melnbaltu profila bildi, tā teikt, ķeksīša pēc, lai nav gluži tukšs lodziņš bildes vietā.

Attēls 3 – atrašanās depresīvā vidē

Cilvēki, kuru profilos redzamas ar krāsām pārsātinātas un ar spēcīgu kontrastu bildes, atrodas depresīvā vidē, kā liecina pētījums (ar depresīvu vidi saprotot emocionāli nomācošus dzīves apstākļus vai depresīvu cilvēku konstantu klātbūtni). Ieteicams pievērst uzmanību savam emocionālajam stāvoklim.

Attēls 4 – mēdz būt depresīvs noskaņojums

Cilvēki, kuru profilos parādas attēli, kuros ir gan krāsu, gan melnbalti elementi vienkopus (nav svarīgi vai bilde ir vai nav apstrādāta ar foto rediģēšanas programmām), liecina par to, ka viņiem mēdz būt depresīvs noskaņojums. Mums visiem tāds mēdz ik pa laikam būt, tāpēc šiet uzmanība jāpievērš šādu bilžu atkārtošanās biežumam sociālo tīklu profilā.

Lasi vēl: Pasaki man, kuru no attēliem ieraudzīji pirmo un es pateikšu kāds tu esi pēc rakstura

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment