Meteorologam Tomam Bricim par nākošās nedēļas laika prognozi ir divas ziņas: viena laba, otra – slikta

Foto – Pixabay

Laiks kļuvis ievērojami rudenīgāks un vēsāks, taču meteorologs Toms Bricis nācis klajā ar jaunumiem -brīvdienās gaidāmi pārsteigumi.

Bricis norāda, ka rīta stundās daudzviet jau ir sagaidāmas salnas. Pūtīs lēns un mainīgs vējš, naktīs un rītos bieži būs vērojams pat bezvējš, un tā rezultātā veidosies bieza miga.

Naktīs gaisa temperatūra noslīdēs no -2 līdz 4 grādiem, bet vietām pie Rīgas līča, no Kolkas līdz Rīgai, būs nedaudz siltāks. Taču salna būs sagaidāma pat tur, kur gaisa temperatūra būs virs nulle grādiem. Taču dienas gaitā temperatūra pakāpsies no +11 līdz +15 grādiem.

Foto – Pixabay

Savukārt nākošajā nedēļā laiks kļūs pakāpeniski siltāks. Arī naktis būs siltākas, un salnas mazināsies, īpaši no nedēļas vidus. Pēcpusdienas termometra stabiņš pavisam noteikti pakāpsies virs +15 grādiem.

Nedēļas sākumā nokrišņi nav gaidāmi, taču būs migla. Bet no nedēļas vidus, līdz ar siltumu, gaidāms arī lietus.

Lasi vēl: Meteorologs Toms Bricis sola teju neiespējamo: Latvija vēlreiz sagaidīs +20 grādu siltumu

Īsais eksperta Toma Briča “rezumē” ir šāds: brīvdienās būs vairāk saules, bet no rītiem būs vērojamas gan salnas, gan arī bieza migla. Nākošajā nedēļā lēni, tomēr kļūs mazliet siltāks, bet jau nedēļas otrajā pusē gaisa temperatūra pārsniegs +15 grādu atzīmi.

Foto – ekrānuzņēmums

Kopumā, ņemot vērā šā brīža prognozes, ir skaidrs, ka ir gan laba ziņa – nākošnedēļ atkal sagaidīsim siltumu, bet ir arī slikta ziņa – naktis būs diezgan aukstas un salnas būs daudzviet.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment