Meteorologs Toms Bricis nāk klajā ar pirmajām prognozēm nākošajai nedēļai: diemžēl nekā ļoti iepriecinoša nav

Foto – Unsplash

Jau šīs nedēļas sākumā meteorologs Toms Bricis raidījumā “Rīta Panorāma” solīja, ka šajā nedēļā gaidāmi tipiski vasarīgi laika apstākļi. Tagad viņš nācis klajā ar jaunumiem par to, kāds tad īsti laiks mūs sagaida nākošnedēļ. Un, kā rādās, izmaiņas tomēr būs!

Līdz sestdienai laik apstākļi Latvijā būtiski nemainīsies, liecina šā brīža prognozes. Gaisa temperatūra pēcpusdienās būs no +23 līdz + 28 grādu robežām, vietām, pārsvarā gan Kurzemē vēsāks – tur no +20 līdz +22 grādiem. Minimālā temperatūra naktīs būs +13 līdz +18 grādiem.

Šo jūs noteikti pat nenojautāt! Dārznieki atklāj, ka vislabākais laiks šī auga sēšanai ir tieši jūlija beigas: tas paspēj ne tikai izaugt, bet dod arī super lielu ražu

Katru dienu kādā Latvijas daļā veidosies lietus un negaisa mākoņi, tomēr lielākoties laiks būs sauss un bieži spīdēs saule.

Foto – Unsplash

Taču jau naktī uz svētdienu Latviju no rietumiem sāks šķērsot aukstā atmosfēras fronte. Tādēļ Kurzemē un valsts centrālajā daļā daudzviet līs, vietām gaidāms arī negaiss, savukārt dienas gaitā lietus ar negaisu pārstaigās valsts centrālo un austrumu daļu. Tātad, lietus būs teju visā Latvijas teritorijā. Temperatūra svētdienas pēcpusdienā sasniegs no +20 līdz +24 grādiem, vienīgi Latgalē vēl gaiss sakarsīs līdz +25 – +28 grādiem.

Viņi loterijā izvilks lielo laimestu! Vasilisa Volodina nosauc 4 Zvaigžņu zīmes, kas augustā būs veiksmes un laimes lutinātas

Lasi vēl: Neatkārtojami veiksmīgs laiks! Ekspertu padomi, kā piesaistīt bagātību un veiksmi katrai Zvaigžņu zīmei Mēness periodā no 23. līdz 31.jūlijam

Foto – Unsplash

Savukārt runājot par nākošo nedēļu, gaidāms, ka vismaz nedēļas sākumā visā valstī kļūs ievērojami vēsāks, kas, protams, nav nekas iepriecinošs, un gaisa temperatūra pirmdien sasniegs no +19 līdz +24 grādiem. Tomēr, spriežot pēc šā brīža prognozēm, ļoti ticams, ka sākot no nedēļas vidus gaisa temperatūra atkal sāks pakāpeniski paaugstināsies.

Jūs joprojām gultā laižat kaķi? Iesakām ar steigu izlasīt šo rakstu un uzzināt ko tādu, ko iepriekš nezinājāt

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment