Mežāzim nozīmīga diena, bet Vēzim daudz emocijas; Dienas prognoze 25. augustam visām zīmēm

Nedēļu pirms rudens sākuma liktenis daudzām zvaigžņu zīmēm sagādās daudz pārsteigumu, prognozē eksperte Irina Bogdana.

Informācijas portāla Dzentlmenis.lv žurnālisti sagatavoja ekspertes prognozi 2024. gada 25. augustam.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Aunu dzīvē gaidāmi negaidīti un dīvaini notikumi. Tu nonāksi situācijā, kurā nezināsi, kā pareizi rīkoties. Vakarā esi gatavs negaidītiem apmeklējumiem.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Arī Vēršiem šī diena būs neparasta. Tevi pārsteigs notikumi, cilvēki un tava darba rezultāti. Neskatoties uz notiekošā neparedzamību, tu saglabāsi mieru un nosvērtību.

Lasi arī: Es ņemu kāpostus un gatavoju pīrāgu tieši pannā, ļoti vienkārša recepte no pieejamiem produktiem

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņi būs pārsteigti par savām darbībām un spējām, kas būs negaidītas pat viņiem pašiem. Tu spēsi pielāgoties jebkuriem apstākļiem, taču komunikācija ar apkārtējiem var būt apgrūtināta, tāpēc labāk izvairies no pārmērīgas saskarsmes.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēžiem šī diena būs emociju pilna. Atsevišķos brīžos tu nespēsi sevi savaldīt un paust visu, kas tev būs sakrājies. Šis jūtu izvirdums pārsteigs pat tos, kuri tevi labi pazīst.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Šodien Lauvām vajadzētu atpūsties un uzmanīgi vērot. Nesteidzies iesaistīties cīņā – šis ir tieši tāds laiks, kad lēnīgums spēlēs tev par labu. Iespējams, ka notikumu attīstības gaitā varēsi mainīt kursu uz labāku.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Rīts Jaunavām nebūs viegls: lietas apstāsies, un tavi centieni nenesīs augļus. Nesteidzies virzīt notikumus uz priekšu – vienkārši pagaidi. Pēc pusdienām lietas sāks mainīties, un veiksme nāks bez lielas piepūles.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svaru dzīvē notiks negaidīti notikumi, kurus jūs nemaz negaidījāt. Galvenais ir nekrist panikā. Atpūtieties, atjaunojiet savu iekšējo līdzsvaru, un tad jūs spēsiet atrast izeju no jebkuras situācijas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment