Mežāzim nozīmīga diena, bet Vēzim daudz emocijas; Dienas prognoze 25. augustam visām zīmēm

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioniem attiecībās var pietrūkt emociju un skaidrības. Dažās lietās valdīs nenoteiktība. Neprasi paskaidrojumus – atbildes nāks pašas, nedaudz vēlāk.

 

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Šodien tu esi brīvāks un neatkarīgāks nekā jebkad agrāk. Tu esi apņēmības pilns aizstāvēt savu viedokli, neļaujot nevienam ar tevi manipulēt vai ierobežot tavu rīcību. Tu aizstāvi savu nostāju un esi gatavs pierādīt apkārtējiem, uz ko esi spējīgs.

 

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Šī diena tev solās būt nozīmīga. Tev būs jāpieņem svarīgi lēmumi, kas var mainīt tavas dzīves gaitu. Nevilcinies, bet laikus izmanto izdevības, lai nepalaidi garām vērtīgas iespējas.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Šodien tev ir labvēlīga diena. Tu baudi cieņu un autoritāti, un tavā viedoklī ieklausās. Tomēr radīsies situācija, kad kāds mēģinās mainīt tavu viedokli. Labāk sekojiet saviem uzskatiem – pateicieties par padomu, bet rīkojieties tā, kā uzskatāt par pareizu.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Šī diena nebūs viegla. No vienas puses, gaidāmas patīkamas tikšanās, bet, no otras puses, iespējamas aizvainojuma un vilšanās. Var gadīties, ka kādam cilvēkam nepievērsīsi pietiekami daudz uzmanības, un tas izraisīs aizvainojumu no viņa puses.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment