Mežonīgā pūķa bagātība: kurām zodiaka zīmēm veiksies naudā 2024. gadā

Ne visiem zodiaka apļa pārstāvjiem izdosies noķert mītisko būtni aiz astes un palielināt savu bagātību, taču, pateicoties pareizai rīcībai, jūs varat palielināt savu kapitālu.

Pūķa gads tiek uzskatīts par lielisku laiku ienākumu palielināšanai. 2024. gada simbols prot pārvaldīt naudu un aizbildina tos, kuri smagi strādā lolota mērķa vārdā. Kā vēsta senās leģendas, šī būtne sargā iegūtos dārgumus un sargā uzkrāto zeltu no savtīgiem viesiem, kuri bez lielas piepūles vēlas iegūt savā īpašumā bagātības. Tāpēc tiek uzskatīts, ka Pūķa laikā nevajadzētu gaidīt likteņa dāvanas un vienkārši iet līdzi straumei. Tikai atbildīga attieksme pret biznesu tiks apbalvota.

Ja ignorējam mītus, tad Jaunais gads ir vēl viens iespēju laiks. Mēnesi pirms kalendāra skaitļu maiņas daudzi veido nākotnes plānu, kā arī cer, ka nākamie 12 mēneši dos iespēju piepildīt senu sapni.

Finanšu horoskops 2024. gadam – mēneša vispārīgie raksturojumi

Jaunajā gadā jums vajadzētu nolikt malā slinkumu un pārstāt atlikt lietas uz vēlāku laiku. Ir pienācis laiks īstenot vecos plānus. Pirmajos mēnešos jāķeras vērsim pie ragiem. Tad jau 2024. gada vidū jaunais projekts sāks gūt pienācīgus ienākumus.

“Tas būs ļoti ātrs gads. Varat to iedomāties tā, it kā tas būtu skrejceļš. Sākot ar februāri, mēs [pārejam] uz aktīvām darbībām. Ikvienu pārvaldīs Marss – aktivitātes, drosmes, dzinulis planēta, tāpēc nevajadzētu ilgi vilcināties, nekavējoties jāsāk sasniegt mērķi,” atzīmēja eksperte.

Protams, pirmajos mēnešos būs daudz jāstrādā. Marts un aprīlis pēc februāra būs produktīvs. Taču pēc papīru un procesu sakārtošanas panākumus piedzīvos ikviens savā finanšu un karjeras ceļā.

Tuvāk pavasara vidum ieteicams nodarboties ne tikai ar uzņēmuma iekšējiem procesiem, bet arī domāt par tā tēlu. Ja cilvēks strādā algotu darbu, tad varat izteikt ieteikumus mainīt tā logotipu vai dažādot savu personīgo stilu, lai piesaistītu citu uzmanību.

“Aprīļa sākumā Venēra un Neptūns ir harmoniskā aspektā, kas mums dod finanšu pieaugumu par skaistuma un estētikas tēmu. Līdz ar to visi skaistumkopšanas nozares speciālisti šajā periodā aktīvi saņems peļņu un labas finanses,” skaidroja eksperte.

Pavasara vidus labvēlīgi ietekmēs arī tos, kuri jau sen ir sapņojuši par skaistumkopšanas salona atvēršanu vai profesijas apguvi, kuras mērķis ir uzlabot citu cilvēku izskatu.

Nākamais īpašais periods pēc horoskopa paredzēts no maija līdz jūnijam. Pavasara beigās pavērsies labvēlīgs laiks jauniem kases čekiem. Ir vērts apkopot aktivitāšu starprezultātus. Iespējams, projekts, kuru daži nolemj uzsākt paralēli savam pamatdarbam, beidzot sāks nest stabilu peļņu, tāpēc būs iespēja pilnībā iesaistīties tajā, kas viņiem patīk.

“Maijā būs aktīvas enerģijas, lai pabeigtu visas gada pirmajos mēnešos iesāktās lietas. Šis ir piemērots brīdis, lai savilktu astes, atjaunotu kārtību, celtu konstrukciju,” komentēja astroloģe.

Kā teikts horoskopā, 2024. gada vasaras sākumā būs iespējams nokārtot visus finanšu jautājumus, kas nopietni satrauca iepriekš. Iespējams, šajā laikā veiksme uzsmaidīs, un būs paaugstinājums pa karjeras kāpnēm vai parādīsies papildu ienākumi.

Sezonas otrajā pusē un septembrī pasaules ekonomikā gaidāmas būtiskas svārstības. Ja finanšu stabilitāte ir tieši atkarīga no ārējiem faktoriem, tad šim periodam ir nopietni jāgatavojas. Iespējami arī dažādi birokrātiski kavējumi un grūtības ar dokumentu apriti.

“Būs nepieciešams atjaunot kārtību un pieņemt jauno realitāti, sinhronizēties ar to. Šis būs grūts laiks. Bet, ja izdarīsi pareizos secinājumus un nokļūsi uz pareizā ceļa, nonāksi pie saviem panākumiem, kas tevi sagaida decembrī,” atzīmēja eksperts.

Līdz gada beigām jūs varēsiet sasniegt stabilitātes un laimes plato un palielināt savus ienākumus. Nebaidieties no drosmīgiem lēmumiem. 2024. gads ir lielisks laiks, lai realizētu visu, ko vēlaties.

Auns

Kā vēsta horoskops, aktivitāte un radošums palīdzēs ugunīgajai zodiaka zīmei palielināt savu finansiālo kapitālu. Iespējams, iepriekš viņi nespēja pilnībā izmantot savu potenciālu, bet nācās tērēt savu enerģiju ikdienas un garlaicīgajiem pienākumiem. 2024. gadā būs vēl viena iespēja rast pielietojumu saviem talantiem.

“Šogad Aunam ir labi iesaistīties jaunā biznesā, attīstīt jaunus virzienus vai mainīt darbības veidu,” komentēja astroloģe.

Tomēr, tiecoties pēc panākumiem, nedrīkst aizmirst par notiekošajiem procesiem. Nekādā gadījumā nevajadzētu uzkrāt parādus. Hipotēku un lielu kredītu ņemšanu labāk atlikt uz nākotni. 2024. gadā zodiaka uguns zīmei ir jāpalielina sava bagātība un jāiegulda līdzekļi tikai pārbaudītos projektos.

Prāta spēles un mērķa meklējumi: liels horoskops Aunam 2024. gadam

Vērsis

Jaunajā gadā Vērsis varēs noķert naudas veiksmes vilni. 2024. gada pirmajā pusē ienākumi pakāpeniski pieaugs. Parādīsies augsti apmaksāti nepilna laika darbi vai arī ieguldītie līdzekļi sāks pelnīt nelielus procentus.

“Šis gads Vērsim būs harmonisks finanšu ziņā, ja veiksi gudras investīcijas. Varat apsvērt iespēju laimēt noguldījumus sev vai sākt investēt,” atzīmēja eksperts.

Gada otrajā pusē viss mainīsies. Laiks zemes zodiaka zīmei būs materiālām dāvanām bagāts, taču, lai tās saņemtu, 2024. gada pirmajos mēnešos būs smagi jāstrādā. Pūķis neapstiprinās, ja Vērsis, pēc horoskopa, padosies pirms laika un atkāpsies no mērķa.

Dvīņi

Gaisa stihijas audzinātās jaunajā gadā varēs atklāt uzņēmēja talantu. Pārrunāšana un pārliecināšana ir zodiaka zīmes stiprās puses, taču jaunajā gadā šīs īpašības nāksies izmantot savādāk. Jums vajadzētu atmest savas šaubas un drosmīgi attīstīt savas komunikācijas prasmes un pastāstīt citiem par savām idejām. 2024. gadā mēs noteikti spēsim piesaistīt visas pasaules uzmanību. Priekšlikumi attīstībai var nākt no ārvalstīm.

“Šogad Dvīņi būs īpaši veiksmīgi pārdošanas jomā. Tas var būt dažādu preču imports vai eksports. Paskaties uz citām valstīm, ievies kaut kādas jaunas tehnoloģijas savā dzīvē, savā biznesā,” pārbaudot horoskopu, sacīja speciāliste.

Gaisa zodiaka zīme īpašus panākumus piedzīvos 2024. gada beigās. Iespējams, perioda beigās viņi spēs pārvarēt savas bailes un šaubas un iegūt visas Pūķa bagātības.

Vēzis

Pirmajā pusgadā zodiaka ūdens zīmes pārstāvji piedzīvos stabilitātes un harmonijas periodu. Pēc dabas neizlēmīgiem Vēžiem būs grūti pieņemt svarīgus lēmumus, tāpēc viņi izšķirošo brīdi atliks uz pēdējo brīdi. Taču pēc dzimšanas dienas pati dzīve piespiedīs izdarīt svarīgu izvēli.

“Vēžiem šis ir veiksmīgs gads lieliem pirkumiem, īpaši gada otrajā pusē. Tajā pašā laikā ir labi paskatīties uz savu uzņēmumu no tēla, zīmola maiņas vai jaunas logotipa izveides. Vai pat var izvēlēties jaunu virzienu savai darbībai,” komentēja astroloģe.

Lasi vēl: Sniegbalta veiksmes sērija: Tamāra Globa decembrī apsolīja laimi trim laimīgajiem

Visas šajā brīdī veiktās izmaiņas labvēlīgi ietekmēs materiālo sfēru. Iespējams, šajā periodā parādīsies darba piedāvājums kādā ārvalstu uzņēmumā. Galvenais ir atmest visas šaubas un pieņemt likteņa dāvanu.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt..

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment