Mežonīgā pūķa bagātība: kurām zodiaka zīmēm veiksies naudā 2024. gadā

Lauva

Uguns zodiaka zīmes pārstāvji jaunajā gadā veiksmīgi virzīsies pa karjeras kāpnēm. Viņi varēs gūt panākumus, ja parādīs līdera īpašības. Ir svarīgi pastāvīgi būt redzamam – tad jūsu centieni noteikti tiks pamanīti.

“Lauvas vasarā gūs īpašus panākumus, ja tās runās publiski, dosies pasaulē un vadīs cilvēkus. Tas nesīs milzīgus augļus jau rudens sākumā,” ieteica eksperte.

Paredzams, ka rudenī Lauvām būs īpaša peļņa. Visas šajā laikā iztērētās pūles sāks atmaksāties.

Jaunava

Zemes zodiaka zīmes moto jaunajā gadā ir: cik tu strādā, cik pelni. Jums nevajadzētu ļauties izmisumam. Jums jāturpina virzīties uz savu mērķi. Panākumi būs jāgūst lēnām, taču soli pa solim varēsi situāciju vērst sev par labu.

2024. gada otrajā pusē dzīvē var parādīties jauni kārdinājumi un šaubas. Iespējams, ka kaut kas sāks novērst jūs no mērķa.

“Jums nevajadzētu darīt neko pārsteidzīgu vai ieguldīt riskantās shēmās. Esiet stabilāki, strukturējiet un plānojiet savus izdevumus,” sacīja eksperts.

Labāk izvairīties no bīstamiem projektiem, kā arī cīnīties ar izšķērdību, kas dažkārt pārņem viņu sirdis.

Svari 

Gaisa zodiaka zīmes pārstāvji izceļas ar mīlestību uz stabilitāti un harmoniju. Pūķa gads, pēc horoskopa, viņiem būs viens no pozitīvākajiem. Viņu dzīvē nav gaidāmas radikālas pārmaiņas vai nopietni zaudējumi. Gluži pretēji, viss viņu liktenī notiks mēreni, mierīgi un vienmērīgi.

“Pārvietojieties sistemātiski, vienmērīgi, maigi. Tā ir enerģija, ko 2024. gads no jums vēlas, lai palielinātu jūsu finanšu plūsmu,” atzīmēja eksperts.

Īpašs ienākumu pieaugums sagaida tos, kuri strādā ar skaistumu un estētiku saistītās jomās. Horoskopā norādītais debess ķermeņu novietojums liecina, ka īpaša veiksmes virsotne iestāsies pavasarī, taču arī ziemas beigās Svari varēs sevi iepriecināt ar veiksmīgiem ieguvumiem.

Skorpions

Impulsīvi un viegli ierosināmi Skorpioni 2024. gada pirmajā pusē var būt pakļauti citu manipulācijām. Viņus ievilinās riskantās shēmās un piedāvās pelnīt naudu “vienkāršā veidā”. Tomēr jūs nevarat sekot šādu mudinātāju vadībai. Viņu frāze “tā nebija” nepasargās viņus no nepatikšanām.

Lai saglabātu stabilitāti, jums vajadzētu būt uzmanīgākam attiecībā uz finanšu jautājumu un ieguldīt tikai pārbaudītās organizācijās. Obligāti jāpārbauda visi dokumenti par svarīgiem darījumiem. Tad līdz 2024. gada vidum situācija normalizēsies.

“Gada otrā puse būs mierīgāks periods. Jau agrāk varat gūt peļņu no investīcijām, tāpēc strādājiet vairāk, esiet aktīvāki,” pamāca eksperte.

Gada nogalē Skorpionu dzīvi satricinās pārmaiņas dažādās jomās, kas prasīs zināmus izdevumus, piemēram, mīļotais cilvēks ierosinās, vai arī radīsies iespēja mainīt darbu. Šajā gadījumā jums ir saprātīgi jāpārvalda savas finanses.

Strēlnieks

Finanšu jomā Strēlniekam 2024. gadā viss izdosies. Gada pirmajā pusē viņi piedzīvos milzīgu karjeras izaugsmi.

“Ja esat pieņemts darbā, varat iepazīstināt sevi ar uzņēmumu un tikt paaugstināts. Ja ir savs bizness, nevajag ne par ko nekautrēties, nebaidīties virzīties uz priekšu un sasniegt augstumus,” ieteica astroloģe.

Labi jau gada otrajā pusē izvirzīt jaunus mērķus, lai liktu pamatus peļņas gūšanai nākamgad. Šajā periodā var iezagties domas par darbības jomas paplašināšanu. Jums ir drosmīgi jāseko savai intuīcijai.

Mežāzis

2024. gadā zemes zodiaka zīmes pārstāvji jutīs, ka jau sen ir pārauguši amatu, kurā strādā. Parastās lietas šķitīs šausmīga rutīna. Tādā brīdī Mežāži nolems mainīt darbības virzienu vai atvērt biznesu.

“Ja jūs jau sen vēlējāties kļūt par ārštata darbu vai atvērt savu biznesu, šis ir īstais brīdis. Un jāsāk burtiski uzreiz, no paša gada sākuma. Tā jau vasarā var saņemt kādus ienākumus un pirmo motivāciju attīstīties un turpināt savu biznesu,” komentēja eksperts.

Panākumi neliks jums gaidīt. Ja vēl nav apnicis strādāt algotu darbu, tad jaunajā gadā tas nesīs ne tikai prieku par jaunu projektu pabeigšanu, bet arī peļņu. Visticamāk, ka vērtīga un kompetenta darbinieka pūles noteikti tiks atalgotas naudas izteiksmē.

Ūdensvīrs 

Zodiaka gaisa zīme pēc horoskopa izšķirsies par krasām pārmaiņām. Iespējams, pūķa spārnu saceltais viesulis uzjundīs jūtas un liks pārdomāt savas darbības. Visticamāk, ka jau 2024. gada sākumā Ūdensvīri vēlēsies brīvību, tāpēc izlems mainīt darbības jomu vai kļūt par ārštata darbiniekiem.

“Ūdensvīram šogad jāmaina ienākumu avots, jāatjauno komanda <…> un varbūt jāmeklē cita vieta. Nekautrējies, nebaidies. Šis ir laiks, kad izmaiņas būs ļoti aktuālas,” komentēja eksperts.

Ja iepriekš par šādas vēlmes piepildīšanos varēja tikai sapņot, tad jau 2024. gada sākumā liktenis dāvās iespēju. Jums nevajadzētu ilgi domāt par priekšlikumu, jo laime nevar ilgi gaidīt. Pirmajos mēnešos visas izmaiņas būs vieglākas.

Gada otrajā pusē motivācija var vājināties. Atlikušajā periodā labāk pievērst lielāku uzmanību sev un saviem mīļajiem. Šis brīdis ir labvēlīgs dzīves apstākļu uzlabošanai. Var būt iespēja iegādāties dzīvokli vai sapņu māju.

Zivis

Zem zodiaka ūdens zīmes valdīšanas dzimušie iepriekšējā periodā darbojās aktīvi, tāpēc jaunajā gadā viņus sagaida stabilitāte un materiālā labklājība. Būtiskas izmaiņas šajā jomā nav gaidāmas. Zivis nonāks lēna un vienmērīga Saturna ietekmē. Šī planēta pasargās stihijas palātus no nopietniem finansiāliem zaudējumiem, bet nesīs algas pieaugumu ne tādā apmērā, kā mēs vēlētos. Ienākumu pieaugums notiks pakāpeniski.

“Šis ir īpaši veiksmīgs gads Zivīm. Pagājušajā gadā jūs strādājāt labi, un attiecīgi tagad gūstat labumu. Šogad es ieteiktu investēt nekustamajā īpašumā un vērtspapīros,” atzīmēja eksperts.

Lasi vēl: “Zelta kalni tiek solīti”: Šīs 2 zīmes kļūs bagātas 2024. gada pirmajā pusē – debesis tām ir sarūpējušas dāvanu

Kosmosa objekta iespaidā Zivis varēs atrast ne tikai domubiedrus, bet arī gudrus mentorus. Nevajadzētu atteikties no iespējas iegūt jaunas zināšanas un kļūt par universālu speciālistu. Pēc apmācību pabeigšanas zodiaka zīmes pārstāvji varēs sasniegt ilgi gaidīto akciju un paaugstināt savu pakalpojumu cenu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment