Viņš ir arī gatavošanas spiediena režīmā piekritējs, ko Henlijs raksturoja kā “lielisku līdzekli”, lai ātrāk mīkstinātu cietus gaļas gabalus.
“Izmantojot tvaiku un spiedienu, lai sašķeltu gaļas šķiedras, gaļa kļūst mīkstāka. Tas ir lieliski piemērots sautējumiem un cepešiem. Cepot vai lēni gatavojot, pievienojiet traukam nedaudz šķidruma. Tas var būt buljons, vīns vai pat tikai ūdens. Tas palīdz uzturēt gaļu mitru un mīkstu gatavošanas laikā,” iesaka vīrietis.
Henlijs arī iesaka ļaut gaļai atpūsties un to pareizi sagriezt šķēlēs, lai iegūtu vislabāko garšu.
“Pēc pagatavošanas ir svarīgi ļaut gaļai dažas minūtes nostāvēties, pirms to sagriež šķēlēs. Tas ļauj sulām atkal sadalīties, padarot gaļu maigāku un aromātiskāku. Gaļu sagrieziet šķiedrās, lai samazinātu muskuļu šķiedras, kas arī var palielināt maigumu,” viņš norāda.
Tevi noteikti interesēs
- Ellīga svelme augustā: sinoptiķi publicē satraucošu prognozi uz mēneša viduby Sandra Vīgante
- Eksperti skaidro, kāpēc tieši franču buldogi šobrīd ir populārākā šķirne pasaulē, neskatoties uz “grūtībām”by Laura Andersone
- VID atklāj, ka ar jauno sistēmu varēs piekļūt iedzīvotāju telefoniem – zināms, kurus uzmanīsby Sandra Vīgante