Mihails Levins nosauc trīs decembra datumus, kad labāk palikt mājās un izvairīties no problēmām

Eksperts detalizēti paskaidroja, kam vajadzētu gatavoties, tuvojoties 2023. gada pēdējam mēnesim.

Mums nav palicis daudz laika līdz 2024. gadam. Decembris solās būt interesants, bet ne vieglākais mēnesis. Līdz ar to nāk periods, kad Plutons vienmēr atradīsies uz divu zīmju robežas – starp Mežāzi un Ūdensvīru. Šādos brīžos izmaiņas pasaules kārtībā ir neizbēgamas. Mihails Levins atzīmēja, ka pasauli gaida būtiski, bet ne tik grandiozi pavērsieni.

“Šeit arī Neptūns ir pietuvojies zīmes robežai un arī kaut kur tepat netālu vazājas. Tas viss sniedz spilgtu fonu lielām pārmaiņām, bet ar satricinājumiem. Tāpēc visu, kas notika šogad, var uzskatīt par slieksni uz gaišu nākotni. Bet decembris šajā ziņā būs nedaudz klusāks,” skaidro eksperts.

Statiskais Neptūns ilgs no 1. decembra līdz 20. decembrim. Šajā laikā jūs varat izjust paaugstinātu jutību un emocionalitāti, saasināt reakcijas kontaktos, tuvās attiecībās un bezmiegu.

“Lai gan statiskais Neptūns pats par sevi nav slikts. Mēs vienkārši nezinām, kā ar to rīkoties. No labās puses šis ir mīlestības periods. Šādos brīžos jādod savai sirdij iespēja izpausties. Neradiet sev problēmas no zila gaisa,” iesaka Levins.

Pēc astrologa domām, ja kaut kas tevi aizķer un emocionāli satriec, tad tas ir sīkums, kas drīz pāries un par to aizmirsīsi. Un siltums, ko jūs pats šajā periodā izrādāt citam cilvēkam, paliks viņa sirdī dziļi un ilgu laiku. Atrodi draugus, veido un nostiprina mīlestības sakarus – to visu var izdarīt decembra pirmajā pusē.

Mēneša pašā pirmajā dienā Merkurs ieiet Mežāzī. Tiem, kas mācās un aktīvi strādā ar galvu, šis ir brīnišķīgs periods. Jo domāšana darbojas skaidri, plāni ir viegli sastādīti un strukturēti, tiek atjaunota kārtība, visas izkaisītās idejas nostājas savās vietās.

Decembrī Venera pāriet uz Skorpionu. Emocionāli periods ir ļoti intensīvs un kaislīgs. Venēra mīl, bet viņa ir arī ļoti greizsirdīga. Tāpēc ar bezjēdzīgu un bezjēdzīgu greizsirdību būs viegli izjaukt harmoniju attiecībās:

“Es aicinu jūs būt saprātīgam. Merkurs Mežāzī ir gudrs. Viņš var apturēt šādus sirds impulsus. Ja kaut ko vēlies, tad labāk saplīst traukus un neizdzīt vīru no mājas.

13. decembris — pienāks jauns mēness. Tas līdz galam palielinās jūtīgumu pret mīlestību un neskaidrību biznesā. Arī 13. datumā Merkurs kļūs statisks. Tāpēc 12., 13. un 14. decembri var saukt par slīpām dienām, kad no mājas labāk pat neiziet – problēmas gaida ārā.

Lasi vēl: Ir iespēja noraut džekpotu: 3 zīmēm pēc Ķīniešu horoskopa no 2024.-2026.gadam smaidīs Fortūna

Bet, ja jums joprojām ir nepieciešams izkļūt no drošas vietas, tad veltiet laiku: jūs gaidīs sastrēgumi, negadījumi un negaidīti šķēršļi.

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment