5 mīti par seksu, ko visi uzskata par patiesību – īpaši #4!

01-calories-myths-about-sex-everyone-thinks-are-true-shironosov-83749121

2. mīts – starp sieviešu un vīriešu libido virsotnēm ir 10 gadu starpība. Patiesība – vīriešiem testosterons savu augstāko punktu sasniedz aptuveni 18 gadu vecumā, bet sievietēm estrogēns augstāko punktu sasniedz ap 25 gadu vecumu. Ir pamats domāt, ka šo hormonu augstākais punkts tādā pašā līmenī paceļ arī libido, taču sekss jau nav tikai fiziska darbība – dzīves laikā libido var mainīties atkarībā no daudziem emocionāliem un garīgiem stāvokļiem.

Lasi vēl: 5 neticamākie fakti par seksu – izmanto tos savā labā!

3. mīts – sekss var novest pie sirdstriekas. Patiesība – veselam vīrietim iespēja iegūt sirdstrieku seksa laikā ir 1:1000000. Cilvēki seksa laikā sevi nemaz tik daudz nepiepūlē – to var salīdzināt ar uzkāpšanu līdz 5. stāvam, pieņemot, ka vidējais seksa ilgums pasaulē ir vien pāris minūtes.

4. mīts – seksa laikā kājās nedrīkst atstāt zeķes. Patiesība – pēdas ir ekstremitāšu tālākais punkts, kas parasti pirmās paliek aukstas, kad atrodies vēsumā. Ja vēlies ātrāk sasniegt orgasmu, tad pētījumi pierāda, ka pēdu turēšana siltumā palīdzēs.

5. mīts – austerēm un šokolādei piemīt uzbudinošas īpašības. Patiesība – neviens pētījums nepierāda nedz austeru, nedz šokolādes iedarbību un cilvēku dzimumtieksmi vai seksuālo aktivitāti. Austeres satur daudz cinka, kas ir nepieciešams vīrieša veselībai, taču šokolādei piemīt nomierinošas un laimes sajūtu raisošas īpašības.

Avots: rd.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

Leave a Comment