Ātrās pusdienas
Kartupeļi “Lauku stilā”
Sagrieziet kartupeļus kubiņos, pārlejiet ar augu eļļu, apkaisi ar sāli, pipariem un pievienojiet iecienītās garšvielas. Pārklājiet ar vāku un gatavojiet 7–10 minūtes, maisot. Kraukšķīgi kartupeļi kā no cepeškrāsns!
Vistas spārniņi
Marinējiet spārniņus sojas mērcē ar ķiplokiem un garšvielām 10 minūtes. Izklājiet uz šķīvja, pārklājiet ar salveti un gatavojiet 8–10 minūtes, apgriežot. Sanāks aromātiski un sulīgi!
Vakariņas bez liekas piepūles
Zivs ar citronu
Zivs fileju apkaisi ar sāli, pipariem, pārlej ar citronu sulu un ietinam pārtikas plēvē. Gatavojiet 4–5 minūtes – maiga un sulīga zivs ir gatava. Pasniedziet ar dārzeņiem.
Dārzeņu sacepums
Sagrieziet cukini, baklažānus, tomātus un apkaisiet ar sieru. Gatavojiet 5–7 minūtes – veselīgas vakariņas gatavas!
Deserti minūtēs
Šokolādes fondans
Krūzē samaisiet 2 ēdamkarotes miltu, 2 ēdamkarotes cukura, 1 ēdamkaroti kakao, 1 olu, 1 ēdamkaroti izkausēta sviesta un 2 ēdamkarotes piena. Cepiet 1,5–2 minūtes – iekšpusē būs tekoša šokolādes pildījums!
Ābols ar kanēli
Ābolu attīriet no serdes, piepildiet ar medus, riekstu un kanēļa maisījumu. Gatavojiet 3 minūtes – aromātisks deserts gatavs!
Neparasti padomi
Lavas čipsi – sagrieziet lavas maizi, pārlejiet ar eļļu, apkaisiet ar sāli un garšvielām. Gatavojiet 2 minūtes – kraukšķīgi čipsi gatavi!
Ātrs popkorns – papīra maisiņā ielieciet popkorna kukurūzu, pievienojiet eļļu un sāli. Aizveriet maisiņu un gatavojiet 2–3 minūtes.
Lasi vēl: Ja jums ir 50–70 gadi: vienmēr ejiet gulēt šajā laikā, lai uzlabotu savu stāvokli
Secinājums:
Mikroviļņu krāsns ir kā neliela virtuves palīdze, kas palīdz jebkurā situācijā. Izmēģiniet šīs receptes un atklājiet jaunu ātras un gardas ēdiena pagatavošanas pasauli!
Tevi noteikti interesēs
- Visstraujākā atdzišana sāksies augustā tieši šajā datumā: sinoptiķi brīdina par klimata ”šūpolēm”by Sandra Vīgante
- Izslēdzu šo funkciju — tagad telefonu lādēju tikai reizi nedēļā: viena iestatījuma dēļ tiek iztērēta visa baterijas uzlādeby Sandra Vīgante
- Krāšņu mūrnieks no Alūksnes atklāja, kura malka ir ekonomiskākā, ar lielāko siltumatdevi un neizraisa skursteņa aizsērēšanuby Rinalds Bergmanis