Mini krosovers – Opel Adam Rocks

To, ko var ADAM, ADAM ROCKS var vēl labāk: izveido tieši tādu mini krosoveru ADAM ROCKS UNLIMITED, kādu vien vēlies.

MAZS KROSOVERS. LIELS VALDZINĀJUMS

Nopietns krosovera dizains. ADAM ROCKS atstāj iespaidu uz jebkuru pilsētu. Ar šo unikālo krosoveru Opel ir paaugstinājis šasiju par 15 mm, kā arī mini krosoveru klases standartus

ĪPAŠS SALONS

Papildus ekskluzīvajam ADAM ROCKS papildaprīkojumam piedāvājumā ir arī plašs ADAM auduma un ādas apdares iespēju klāsts.

TAVA PERSONĪBA. TAVS STILS

ADAM ROCKS nav tāds kā citas automašīnas: ADAM ROCKS ir unikāls. Kas padara to tik īpašu? Neskaitāmas pielāgošanas iespējas. Tu vari izveidot tādu ADAM ROCKS, kas pilnībā atbilst tavai personībai.

TVER SVAIGU GAISU

ADAM ROCKS ļauj atklāt jaunas vietas un iespējas. Jo īpaši ar papildaprīkojumā pieejamo atveramo jumtu. Vienkārši nospied pogu, un tas atvērsies piecu sekunžu laikā, lai tu varētu baudīt svaigu giasu.

VIENKĀRŠA AUTOMAŠĪNAS NOVIETOŠANA

Uzlabotā parkošanās palīgsistēma uztver atbilstoša izmēra stāvvietu un aprēķina ideālo manevru. Vienkārši izvēlies attiecīgo pārnesumu un kontrolē akseleratora un bremžu pedāli.

BEZVADU UZLĀDE

Tūlītējs enerģijas avots tavam viedtālrunim: pateicoties bezvadu uzlādes funkcijai1, savu mobilo tālruni tu vari uzlādēt, nenoņemoties ar vadiem.

1 Ar PMA vai Qi savietojamus mobilos tālruņus var uzlādēt induktīvi.
Mobilā tālruņa uzlādei var būt nepieciešams ieklājs ar iebūvētu spoli (piemēram, Samsung 4 un 5) vai pārklāju (piemēram, dažiem iPhone modeļiem).

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment